FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL 0-0

Steaua, acasă ca la meciurile din deplasare! Fanii Petrolului i-au dominat pe suporterii rivalei în partida de aseară

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iulie 2015 10:00

Steaua și Petrolul au remizat aseară, 0-0, în derby-ul primei etape din Liga 1.

Cîştigarea campionatului pentru a treia oară consecutiv, cucerirea Cupei României după o pauză de opt ani şi adjudecarea primei ediţii a Cupei Ligii nu au fost de ajuns pentru ca fanii Stelei să se întoarcă la stadion!

După ce au refuzat să meargă la Supercupa de la Constanţa, fanii campioanei nu au venit nici pe Arena Naţională aseară.

Puţin peste 5.000 de spectatori s-au aflat în tribunele celui mai mare stadion din ţară la debutul oficial al Stelei şi al Petrolului în noul sezon al Ligii 1.

Dintre aceştia, aproape 300 erau de la Ploieşti, ei fiind singurii care au cîntat tot meciul şi-au făcut spectacol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
mplttev
mplttev  •  13 Iulie 2015, 16:33

Dar hai s-o spunem și p-a dreaptă. Steaua continuă să promoveze tinerii de perspectivă pentru națională. Majoritatea celorlalte echipe din primul eșalon primesc pe gratis ratații Europei, jucători liberi de contract la 28 - 30 de ani, mârțoage pe care nimeni nu mai dă o para chioară, și care, datorită experienței, oarecum fac față o perioadă scurtă de timp. E un fel de hai să terminăm cu bine campionatul ăsta că pe urmă mai vedem noi.

mplttev
mplttev  •  13 Iulie 2015, 16:28

"sa stiti ca radoi stie sa scrie avea in mana un carnetel si un pix,sau sa deseneze,important e ca s-a dat la tv cu ele in mana." A tras bastoane de câte ori au ratat ai lui. De numărat bastonașele, i le numără Becali, că are nu știu câte facultăți făcute după 90. E cult din cale afară!

mplttev
mplttev  •  13 Iulie 2015, 16:19

S-a transformat în pitică albă, stea neutronică și apoi gaură neagră? (în buzunarul lui Becali) Icoana Stelei ce-a murit/ încet pe cer se suie/ Era pe când nu s-a zărit/ Azi o vedem și nu e.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează