FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua are dreptate: e cea mai chinuită! » Trupa lui Reghecampf are cel mai complicat program dintre participantele în Ligă

La ultima vizită la Vaslui, Adi Popa și ceilalți steliști au pierdut cu 3-1, deși au deschis scorul și au dominat categoric vreme de 60 de minute
La ultima vizită la Vaslui, Adi Popa și ceilalți steliști au pierdut cu 3-1, deși au deschis scorul și au dominat categoric vreme de 60 de minute

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2013 23:38

Doar echipa lui Reghe şi Dortmund vor juca la doar 4 zile distanţă de confruntarea din Ligă, pe teren străin, dar vicecampioana Germaniei are o deplasare mult mai scurtă.

Între Steaua şi echipa naţională există din nou un diferend. De această dată legat de programarea meciului din etapa viitoare de Liga 1, cea care se va desfăşura wekeend-ul viitor, cînd trupa lui Reghecampf va evolua la Vaslui. Cei din Ghencea au contestat faptul că au fost puşi să joace sîmbătă, pe 5 octombrie, la numai 4 zile distanţă de partida cu Chelsea, de marţi seară, din Champions League.

Chelsea, Arsenal, Napoli, Milan au o zi în plus de odihnă
Tocmai pentru a vedea în ce măsură, în alte campionate, echipele care participă în cea mai importantă competiţie intercluburi sînt într-un fel protejate cînd se face ţintarul rundelor, Gazeta a analizat programul din propriul campionat al tururor celorlalte 15 formaţii care vor evolua marţi în etapa a doua a Ligii Campionilor.

Concluzia? Majoritatea au meci în competiţia internă în ziua de duminică, în frunte cu Chelsea, Milan, Napoli, Arsenal, Atletico Madrid, grupări ce dispun de un lot, numeric, mult peste cel al Stelei.

Unii 200, alţii 700
Mai mult, dintre squadrele care vor juca sîmbătă, la fel ca şi Bourceanu şi compania, una singură o va face, la fel ca roş-albaştrii, pe teren străin. E vorba de Borussia Dortmund, dar şi aici există o mare diferenţă.

Trupa lui Jurgen Klopp va avea de efectuat o deplasare mai uşoară decît Steaua, avînd de parcurs ceva mai puţin de 100 de kilometri pînă la Monchengladbach, în timp ce Reghe şi ai săi vor efectua 700 de kilometri dus-întors pînă în Moldova!

Altă problemă: etapa de după Estonia
Steaua s-ar putea declara nemulţumită şi de programarea etapei de după cele două meciuri ale echipei naţionale. România va întîlni mai întîi Andorra, în deplasare, pe 11 octombrie, după care, pe 15 octombrie, va încheia grupa pe teren propriu, cu Estonia.

La doar 3 zile distanţă de acest joc, în etapa a 11-a din Liga 1, Steaua va evolua cu Viitorul, vineri, 18 octombrie. Confruntarea cu echipa lui Hagi va fi înainte de runda a 3-a din Champions, pe 22 octombrie fiind programată disputa cu Basel, de pe Arena Naţională.

7 jucători ai Stelei ar putea face obiectul selecţiei la dubla cu Andorra şi Estonia: Tătăruşanu, Gardoş, Latovlevici, Bourceanu, Pintilii, Ad. Popa şi Tănase

"Steaua nu e locomotiva fotbalului românesc, e chiar fotbalul românesc. Şi, în schimb, ce primim? Bătaie de joc, să jucăm sîmbătă la Vaslui, în loc de duminică. Ne simţim străini în propria ţară" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Cei de la Steaua cred că dacă au cîştigat un titlu şi au reuşit să ajungă într-o grupă de Champions League, gata, pot conduce fotbalul românesc. Şi-au cam luat viteză!" ( Mircea Sandu, preşedinte FRF)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (62)
plischi
plischi  •  30 Septembrie 2013, 07:03

problema cu distanta de deplasare ar fi mers daca echipele s-ar duce cu autobuzul sau cu trenul pana acolo unde urmeaza sa fie oaspeti. din alt unghi daca privim problema, in liga interna jocurile stelei nu solicita neaparat prezentarea aceluiasi unsprezece care joaca si "la extern", motive existand destule: adversari inferiori, nevoia de a le oferi si "rezervistilor" sa arate ce pot. sa nu transformam cauzele in efecte si nici invers, lucru valabil si pentru ce declara federatia si vizavi de plangerile stelistilor. adevarul n-a fost poate niciodata mai la mijloc decat acum, desi uneori expresia "mijloc" poate naste confuzii, daca vrei sa crezi ca esti bagat aco

alcaloid
alcaloid  •  29 Septembrie 2013, 18:52
Postat de elder00 pe 29 Septembrie 2013, 15:00

Tocmai asta e ideea, ne-am saturat sa ne spune-ti ce sa facem. Ne-am saturat de Steaua, de cioban, de analfabetism, de cocalari. Nu Steaua este fotbalul romanesc. Steaua este echipa unui puscarias

Gramatica ta imi provoaca cancer.

kos_tyn
kos_tyn  •  29 Septembrie 2013, 18:25
Postat de master_of_deception pe 29 Septembrie 2013, 15:33

Doar in tara asta un ziar are moderatori care accepta un astfel de cont :ma_cac_pe.steaua!!!! Si sunt multe astfel de conturi . Poate nu este o problema de moderatori ci asta este politica publicatiei. Sa faca trafic indiferent ca este facut de patura cea mai de jos a societatii, de oamenii de cea mai proasta calitate umana posibila.

daca ziare nu vand, nu trbuie sa plece oamenii de acasa!?

Vezi toate comentariile (62)
Comentează