FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua blochează transferul unui jucător: "Nu şi-a reziliat contractul cu noi!"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 ianuarie 2014 17:38

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, anunţă că Adrian Cristea este încă jucătorul echipei din Ghencea, aşa că încă nu se poate considera transferat în Israel.

"Cînd se întoarce, o să-l întreb şi eu de ce a plecat, cum a plecat, dacă a semnat de ce nu a răspuns la telefon. El nu şi-a reziliat contractul cu Steaua şi nu ştiu să-i fi dat cineva acordul, dar pentru că el nu a fost în pregătire, poate să meargă să-şi negocieze situaţia.

Poate că el avea de gînd să rezilieze contractul înainte şi nu a mai avut timp să vină, dar sînt lucruri care se pot discuta, pentru că noi sîntem de acord să încheiem pe cale amiabilă acest contract pe care îl avem.

Nu se va face nici un demers pentru suspendarea lui. Noi aveam de gînd şi chiar l-am informat că dorim rezilierea contractului.

I-am adus la cunoştinţă că dorim rezilierea contractului şi rămînea să intre în comisie o problemă formală, să se constate încetarea contractului.

Între timp, el a avut această ofertă şi a trebuit să facă demersuri să-şi încheie contractul şi îşi va reglementa situaţia după ce îşi încheie acest periplu"", a spus Argăseală, conform Mediafax.

Întrebat dacă at]t Cristea, c]t şi mijlocaşul Mihai Răduţ şi-au primit bonusurile pentru accederea în grupele Ligii Campionilor, Argăseală a răspuns: "A cere nu înseamnă că trebuie să şi primeşti.

Există comisii, există regulament, există un caz pe rol, se va judeca şi în funcţie de decizie se va plăti sau nu se va plăti. Vă invit la comisii să vedeţi dacă trebuia să primească sau nu banii."

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
florin_99
florin_99  •  20 Ianuarie 2014, 19:35

O sa faci pe mata scandal."Uiti" cine ii este impresar?Hai sa dam interviuri sa nu uite lumea ca mai traiesti si tu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează