FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua câștigă greu, dar Reghecampf e convins: "Iau campionatul și cu lotul ăsta!"

Steliştii s-au bucurat la mijlocul terenului după victoria în faţa lui CSU Craiova // Foto: Raed Krishan
Steliştii s-au bucurat la mijlocul terenului după victoria în faţa lui CSU Craiova // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2016 00:00

Chiar dacă învinge greu și nu găsește un prim "11" pe care să-l folosească meci de meci, Reghecampf nu crede că are cum să rateze cel de-al treilea său titlu cu Steaua.

Steaua a câştigat în ultima etapă din Liga 1 și s-a distanțat la 6 puncte de cele două urmăritoare, CSU Craiova și Viitorul, și la 15 puncte în fața actualei campioane. Fără un atacant care să marcheze și având jucători accidentați, Reghe e încrezător în lotul pe care îl are la dispoziție.

"Eu am mare încredere în jucătorii mei. Campionatul îl luam și cu lotul ăsta, dar noi ne dorim să facem un alt pas. Să cucerim titlul, apoi să avem prestații bune în calificările pentru Champions League. Nu am câștigat încă campionatul, e mult prea devreme să vorbim despre asta. Mai avem foarte multe meciuri de jucat, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Cel mai important este să nu mai avem parte de înfrângeri la partidele de pe teren propriu", a spus Reghe.

"Nu am nimic cu Keșeru"

După declarațiile lui Gigi Becali că Reghecampf are o problemă cu Claudiu Keșeru, acesta fiind principalul motiv pentru cu care se opune vehement transferului, antrenorul a făcut precizări: "Am spus că nu mă interesează Keșeru atâta timp cât este la o altă echipă. Nu mă interesează niciun jucător care este sub contract cu o altă echipă. Eu nu am nicio problemă cu el, este un jucător valoros. Noi avem o listă de jucători pe care îi dorim la echipă din iarnă și vom vedea dacă vom putea realiza asta. Dar în momentul de față mă interesează doar jucătorii noștri, nu și alții. O să vorbim despre transferuri când va fi pauza de iarnă".

De azi pregătire în Antalya

Staff-ul vicecampioanei va pleca miercuri în Turcia pentru următoarele opt zile. William de Amorim a vorbit despre perioada care urmează: "E foarte bine că vine această pauză, pentru că avem nevoie de timp. Au venit jucători noi, am început deja să ne acomodăm, să ne înțelegem în teren. Acum, în cantonament, îmi doresc să ne revenim, să intrăm în forma cea mai bună și să ne înțelegem din ce în ce mai bine în meci. Suntem și obosiți, mai ales că am avut meciuri din trei în trei zile, dar în această pauză ne vom reveni sută la sută".

Sfaturi pentru Man de la Gâlcă

Laurenţiu Reghecampf a luat o decizie ciudată în meciul câştigat cu CSU Craiova, scor 2-1. În minutul 29 l-a introdus pe Dennis Man în locul lui Florin Tănase, accidentat, însă jucătorul venit de la UTA a fost schimbat, la rândul său, în repriza secundă, minutul 67, cu Ovidiu Popescu.

"Mi s-a întâmplat și mie un episod similar când am fost antrenor la Steaua. Mi-aduc aminte că pe Stanciu l-am băgat la Kiev și apoi imediat a ieșit. Dennis trebuie să treacă peste aceste lucruri și să se adapteze la ceea ce îi cere antrenorul", a spus Gâlcă.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (34)
polistul68
polistul68  •  04 Octombrie 2016, 17:15

Pai la ce contracandidate sunt....ar fi si culmea sa nu-l ia....Jiji, ca in fiecare an, ia tot ce e mai bun din tara. Asta nu creste valoarea lotului, dar slabeste valoarea adversarelor. Adevarata valoare e in Europa, acolo sa vedem ce face. Aici e deja campion, pentru simplul motiv ca nu are cine sa ia campionatul. Dinamo nu baga bani, CFR ininsolventa, Astra se destrama, Craiova e o echipa de duzina a unei primarite teribiliste....

naeconstantin
naeconstantin  •  04 Octombrie 2016, 14:40

La cati bani a bagat Gigi si la "uni" si in transferuri cred ca si Helmut ar castiga campionatul.

983732924972315
Soos Vilmos  •  04 Octombrie 2016, 13:11

Cu lotul asta sau cu arbitrii astia ?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează