FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua cere 4 milioane de euro pentru Goian!

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2009 00:00

Impresarul Dennis D'Arcy a declarat că impresarul Victor Becali i-a comunicat condiţiile în care se poate realiza transferul lui Dorin Goian la o grupare din campionatul Angliei, urmând să dea un răspuns în zilele următoare.

"Am primit oferta care conţine detaliile în care se poate realiza transferul lui Dorin Goian în Anglia. Suma care este cerută pe Goian este de 4 milioane de euro, preţ care nu e negociabil, iar în ceea ce priveşte salariul jucătorului, impresarul acestuia a solicitat aproximativ 1 milion de euro pe sezon", a spus Dennis D'Arcy.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Dennis D'Arcy declara pentru NewsIn că trei echipe din prima ligă engleză sunt interesate de transferul stelistului Dorin Goian, printre care şi Tottenham. La rândul său, impresarul jucătorului, Victor Becali, a confirmat că se poartă discuţii pentru transferul unor jucători de la Steaua, unul dintre aceştia fiind şi Dorin Goian.

Contactat de agenţia NewsIn, Gigi Becali preciza pe 24 mai că preţul lui Dorin Goian este de trei milioane de euro: "Dacă îl vrea o echipă din Anglia este foarte bine, să dea trei milioane de euro şi gata. Preţul nu este negociabil".

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
stel1stu
stel1stu  •  19 Iunie 2009, 18:54

stati ma cuminti ca Goian iese la pensie de la STEAUA....

 •  02 Iunie 2009, 16:31

GIGI STIE NU VOI

stelistul07
stelistul07  •  02 Iunie 2009, 16:29

nu vedeti ca Goian numai are chef de Steaua, 2 milioane de euro si gata.....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează