FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - STEAUA 1-0

Steaua cere pedepsirea lui N'Doye » Valeriu Argăseală: ”Vrem suspendarea lui! Nu numai că a lovit, dar a dat şi declaraţii inacceptabile”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 18:20

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, este nemulţumit de comportamentul lui Ousmane N'Doye din timpul meciului ASA Tîrgu-Mureş- Steaua şi de declaraţiile acestuia de la finalul partidei.
Argăseală a declarat că Steaua va cere suspendarea lui N'Doye pentru că l-a lovit pe Keşeru în timpul partidei, dar şi pentru ce a declarat la finalul meciului.

"Vrem suspendarea lui N'Doye. Nu numai că a lovit, dar a dat şi declaraţii inacceptabile după meci. El a luat roşu pentru ce a făcut după meci şi vom aduce la cunoştinţa Comisiilor şi ce a făcut în timpul meciului, pentru a fi suspendat o perioadă de mai multe meciuri.  Lui Chipciu i s-a dat o amendă de 90 de milioane şi nici nu există termen de comparaţie cu ce a făcut N'Doye", a declarat Argăseală la LookTV.

Steaua se confruntă cu probleme de lot pentru meciul cu CSMS Iaşi, din cupă, dar şi pentru meciul cu Dinamo, de vineri.

”Rusescu va lipsi trei săptămîni, iar Keşeru este sub observaţie pentru a vedea cum se comportă după comoţie. Se pare că Latovlevici are o intindere, dar trebuie să aştepte 48 de ore pentru a face un RMN. La Iaşi mergem cu patru juniori”, a mai declarat preşedeintele Stelei.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (84)
dlq1
dlq1  •  28 Octombrie 2014, 21:51

In Bucuresti un cetatean s-a laudat ca il va omora pe Istvan Kovacs daca asta nu se recuza sine die la meciurile Stelei. Cred ca e cam deplasata aceasta atitudine , dar si sa te razbuni pe o echipa pentru scandarile uneori rizibile ale galeriei ei, e cel putin deplasat !!

euce
euce  •  28 Octombrie 2014, 16:55
Postat de codrutz_18_2007 pe 28 Octombrie 2014, 10:13

Anul trecut, dupa 12 etape, cate s-au jucat si in prezent, Steaua era cea mai avantajata echipa: avea 9 greseli pro si doar una contra. In acest an, intr-un interval similar de timp, campioana este ultima intr-un top al gafelor de arbitraj, cu o singura eroare pro si 6 contra.

sa nu uitam,anul trecut seful "fluerasilor"era "bricheta",asa ca despre ce vorbim?

mathed
mathed  •  28 Octombrie 2014, 12:01

Mai Argaseala esti un om micuti fata de N'Doye,vezi ca un om simplu te depaseste in cultura.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează
Close