FOTBAL  »  Superliga  »  TELEVIZARE

Steaua continuă lupta pentru drepturile de televizare

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2011 11:11

Caietul de sarcini pentru licitaţia drepturilor de televizare a fost aprobat ieri, dar scandalul este departe de a se fi încheiat. Avocatul clubului Steaua, singurul care a votat ieri împotriva propunerilor LPF, a anunţat că formaţia din Ghencea ar putea cere anularea deciziei de ieri, în instanţă.

"Din punctul nostru de vedere au fost anumite probleme faţă de desfăşurarea Adunării Generale de ieri. Considerăm că decizia de ieri poate fi anulată în instanţă, pentru că propunerile Stelei nici măcar nu au fost discutate. Steaua nu este de acord cu gestiunea colectivă a acestor drepturi de televizare, fără a exista o remuneraţie. Orice decizie poate fi contestată în timp de 15 zile. Vom analiza serios dacă este în interesul nostru să continuăm această luptă şi e posibil să mergem şi în instanţă să contestăm decizia Adunării Generale", a spus Justin Ştefan, avocatul clubului Steaua, pentru televiziunea sportro.

De cealaltă parte, Cătălin Ciubotă, avocatul Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat că steliştii nu au studiat destul de atent statutul LPF şi nu pot cere drepturile de televizare pentru că acestea aparţin organizatorului Ligii 1.

"Steliştii doreau să folosească pentru internet şi telefonie mobilă imagini cu echipă, dar nu se poate aşa ceva pentru că trebuie să plătească, toate drepturile aparţin organizatorilor competiţiei, în acest caz LPF. Apreciem că Adunarea Generală de ieri a fost legală şi statutară şi echipa Steaua poate să facă orice vrea, chiar să se ducă şi în instanţă", a declarat avocatul Ligii.

Licitaţia pentru drepturile de televizare ale Ligii 1 va avea loc pe 4 aprilie, de la ora 12:00. Conform lui Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei Bistriţa, licitaţia va porni de la 34 de milioane de euro.

CITEŞTE MAI MULTE ŞTIRI DIN LIGA 1 PE SECŢIUNE!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close