FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, DUMINICĂ, 21:00, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Steaua e încurcată de regula U21 » Iese cel mai bun sau rămâne cel mai slab?

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2016 00:00

Reghe trebuie să renunțe la Niță, unul dintre eroii de la Praga, sau să-l păstreze în echipă pe Tudorie, cel mai slab jucător în meciul de marți

"Tudorie e speriat, se urcă mingea pe el! Nu poți să faci fotbal cu jucători fără curaj!". Caracterizarea lui Becali nu-l afectează prea tare pe tânărul atacant al Stelei. El are șanse mari să evolueze din start și în partida cu Viitorul, de duminică. Fiindcă în Liga 1 funcționează regula ce obligă echipele să aibă permanent pe teren un fotbalist eligibil pentru "naționala" de tineret.

Tudorie e soluția cea mai la îndemână a lui Reghecampf. Cealaltă variantă ar fi nedreaptă, l-ar sacrifica pe Florin Niță, în condițiile în care portarul a fost cel mai bun stelist la Praga, alături de marcatorul Stanciu.

"Adversarul a avut un portar fantastic, din cauza asta nu am reușit să câștigăm", s-a plâns Scasny, antrenorul Spartei. Dacă nu va juca Tudorie de la început contra Viitorului, ar trebui să intre Cojocaru în poartă, iar Niță să rămână pe bancă. Alex și Valentin sunt fotbaliștii U21 cu care jonglează Reghe pentru îndeplinirea regulii.

Cei buni sunt scumpi

Steaua mai are și alți jucători tineri în lot, însă antrenorul nu-i consideră suficient de buni pentru a-i include în echipa de start. Doi puști, Gabriel Simion și Mario Mihai, au prins banca la Praga. Becali spera să acopere locul eligibil pentru U21 cu Florin Tănase sau cu Răzvan Marin, doi dintre tinerii cel mai bine cotați din campionat.
A negociat pentru ambii, însă Hagi a refuzat ofertele. I-a păstrat pentru că și Viitorul e implicată în Europa. Și fiindcă interesul pentru ei doi, din România și din străinătate, l-a încurajat pe Gică să țină de preț.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Iulie 2016, 01:33

dupa mitrea,daca ar fi adusi cei 2,si macar unul dintre boldrin,amorim,budescu,texeira,atunci echipa chiar are sanse sa ia titlul si sa mearga cat mai sus in Europa,dar vorbe au fost si vor ramane doar vorbe si vrajeli,plus ca ,ca de obicei se transfera dupa perioada pregatirii din vara

demolarii
demolarii  •  28 Iulie 2016, 11:36

In fotbalul romanesc si Messi ajungea sa joace in prima liga pe la 20 si de ani. Din cauza celor care au declarat fotbalul romanesc o afacere, fara sa o organizeze (calitatea spectacolului, marketing, jucatori si antrenori corecti, patroni reali si nu investitori etc) astazi avem parte de cluburi fara identitate, adica care nu mai trezesc interes printre fani. Investitorii asteapta doar incasari imediate, astfel incat crearea unei echipe prin dezvoltarea tinerilor, cu grija si rabdare, nu e o prioritate. Se aduc jucatori liberi si care sa aduca incasari prin rezultate minime (calificari in cupele europene, titluri si cupe nationale).....plata lor facandu-se din aceste incasari, si mai ales cand vin aceste incasari.....Iar FCSB este una dintre aceste echipe. A eliminat Ajax in urma cu cativa ani. Mare succes, dar Ajax a continuat sa faca ce stie si cu toate ca nu mai are anvergura din alte vremuri, suporterii sunt langa echipa pentru cea ce ofera....nu trebuie sa-si angajeze galerie....

458679717614506
Serban Ionescu  •  28 Iulie 2016, 11:15

Se experimenteaza fotbal in 10 cu mana moarta!!!!!!Burlenisme!!!Curand , curand se va ajunge la minifotbal!!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează