FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, MÎINE, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua e sfătuită să-l ia neapărat pe Wesley: "Ar da peste 20 de goluri pe sezon!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 16 august 2013 20:08

Viorel Hizo, fostul antrenor al celor de la FC Vaslui, îi sfătuieşte pe stelişti să îl aducă la echipă pe Wesley Lopes, 32 de ani, atacantul celor de la Al Hilal.

"Wesley poate juca la orice echipă din România. Orice echipă are nevoie de el. Mai mult, la Steaua ar avea un jucător în faţa lui care să îi creeze spaţiile necesare pentru a pătrunde. Într-o singură poziţie ar putea juca, în spatele lui Nikolici sau Piovaccari. Steaua ar cîştiga enorm prin venirea lui. Este un jucător care se pregăteşte foarte bine. Nu refuză pregătirea.

Steaua nu are un jucător care să finalizeze cu capul, să pună probleme în jocul aerian. Poate să îţi cîştige meciul de unul singur. Este un jucător care nu îţi ratează niciodată un 11 metri. Nu ştiu cum s-ar prezenta după un an în Emirate. La Steaua ar putea să înscrie peste 20 de goluri pe sezon, dacă la Vaslui a marcat 26 de goluri, nu văd de ce să nu o facă şi la Steaua", a spus Viorel Hizo la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Impresarul Lucian Marinescu spune că interesul Stelei este momentan doar la nivel de zvon: "Transferul lui Wesley la Steaua e deocamdată la nivelul zvonurilor. E adevărat însă că el poate pleca liber de la Al Hilal. Ar fi o mutare cu adevărat spectaculoasă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
bibiloiu
bibiloiu  •  17 August 2013, 15:38

Mai nea Hizo , cat timp la steaua este idiotul general , steaua nu va transfera decat ciurucuri ...................

submarina
submarina  •  16 August 2013, 22:57

Nu stiu in ce forma sportiva se afla in prezent Wesley, dar cand juca in Liga 1 era considerat pe merit atacantul nr.1. Cu siguranta ar intari atacul Stelei. Parca se compara Nicolici si Tatu cu Wesley? Despre calitatile lui Povaccari mi-i greu sa ma pronunt...n-asi vrea sa fac concluzii pripite.

gerulathor
gerulathor  •  16 August 2013, 22:46
Postat de daveroirl pe 16 August 2013, 22:05

avem 5 ...gloabe!

asa este, cum spui tu, Radut, Stanciu si Iancu sunt niste gloabe de vreo 32 de ani!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează