FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua este aproape de un amical bombă la finalul sezonului: "Am reportat evenimentul pentru vară!"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 14:57

Dacă Dinamo a jucat un amical cu FC Barcelona pe Naţional Arena, în vară vine rîndul Stelei să joace cu o altă echipă de top a Europei.

Organizatorul meciului Dinamo - Barcelona de acum doi ani, Adrian Thiess, spune că în vara viitoare şi Steaua va juca un meci de pregătire foarte important, împotriva lui Bayern Munchen, campioana Europei.

"Am fost aproape să aducem încă o mare echipă a lumii în România. Stadionul era închiriat, aveam o înţelegere cu Bayern München. Ar fi venit la Bucureşti dacă nu ar fi disputat finala Ligii Campionilor.

Am reportat evenimentul pentru vara viitoare, pentru titlul 25, mai ales că sînt prieten cu Laurenţiu Reghecampf, iar el îşi doreşte acest meci", a explicat Thiess pentru ziarul Libertatea.

 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (44)
mama.is.here
mama.is.here  •  10 Decembrie 2013, 11:42

Domnule, cum e vorba de steOaia, deja toate stirile sunt BOMBA! Mai lasati dracului fasolea aia , nu de alta dar riscati ca din bomba sa devina "FAS"!

roadster1988
roadster1988  •  09 Decembrie 2013, 23:46

hai sa fim seriosi.steaua nu trece de echipe slabe din polonia, georgia in preliminariile ucl........este rusinea fotbalului european,sanctionata pentru coruptie cu patron condamnat,alti conducatori judecati...bayern nu/si alatura imaginea unei echipe mizerabile,submediocra, pentru toti banii din lume.

maybach1980
maybach1980  •  09 Decembrie 2013, 22:43

Oare cu care echipa voi tine in cazul acestui meci? Sunt stelist de peste 25 ani, iar cu Bayern de cand a pierdut acea finala din 99 cu Man. United.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează