FOTBAL  »  Superliga  »  MARCA STEAUA BUCUREŞTI

Steaua este aşteptată la negocieri de către CSA: "Clubul nostru şi-a exprimat permanent ataşamentul faţă de echipa de fotbal"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 15:39

După ce ÎCCJ a decis că Gigi Becali a pierdut marca Steaua şi că aceasta aparţine Clubului Sportiv al Armatei, reprezentanţii CSA au declarat că îi aşteaptă la dialog pe cei de la Steaua, pentru a pune în aplicare decizia ÎCCJ.

"CSA a manifestat permanent o atitudine constructivă şi generatoare de soluţii şi ne menţinem disponibilitatea de a continua dialogul care să se finalizeze cu punerea în aplicare a Hotărârii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Totodată, îi asigurăm pe toţi iubitorii culorilor roş-albastre că vom întreprinde numai acţiuni legale, care să nu lezeze, în nici un fel, valoarea şi prestigiul mărcii Steaua Bucureşti.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a devenit, încă de la înfiinţare, o parte importantă a istoriei Armatei României şi a sportului românesc. Materializarea performanţei sportive a constituit temeiul consolidării şi recunoaşterii mărcii Steaua Bucureşti pe toate meridianele globului.

După anul 1999, clubul nostru şi-a exprimat permanent ataşamentul şi sprijinul efectiv şi afectiv faţă de echipa de fotbal, punîndu-i la dispoziţie, în condiţiile legii, facilităţile de antrenament şi desfăşurare a meciurilor.

În acelaşi timp însă, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, ale cărui nevoi de finanţare sînt asigurate în bună măsură de la bugetul de stat, a acţionat mereu în conformitate cu prevederile legale referitoare la valorificarea patrimoniului public", se arată într-un comunicat trimis de CSA, potrivit Mediafax.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
andrei.f
andrei.f  •  25 Februarie 2015, 11:01

Armata nu va primi niciun euroi de la Steaua, iar sigla va fi recâştigată pe calea justiţiei. Steaua a folosit sigla 5 ani fără contestaţii, deja este a ei !

luis
luis  •  24 Februarie 2015, 19:54

Da, sigur, 55.000 Euro / luna pentru a te antrena si juca pe un stadion derapanat, in pericol sa-l sufle vantul de pe fata Pamantului. Halal sprijin, generalilor de birt!!!

qpax
qpax  •  24 Februarie 2015, 18:59
Postat de maianimalule pe 24 Februarie 2015, 18:56

gabi oprea plus mafia UNPR plus generalii chilotari si izmanari pot schimba legea aia intr-o zi :))))))

Sa mori tu? ...:))

Vezi toate comentariile (52)
Comentează