FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua, fără pas greşit în toate competiţiile » Omul decisiv nu e nici Tănase şi nici Chiricheş

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 iulie 2013 21:36

Steaua nu a făcut nici un pas greşit în primele 4 meciuri ale acesui sezon.

Roş-albaştrii s-au impus categoric în Supercupa României cu Petrolul, scor 3-0, au cîştigat ambele manşe cu Vardar Skopje, 3-0 şi 2-1, dar au luat cele 3 puncte şi în prima etapă cu Ceahlăul, după victoria cu 2-1.

Anghel Iordănescu şi Marius Lăcătuş au declarat în mai multe rînduri că nici Vlad Chiricheş şi nici atacantul plecat la Sevilla, Raul Rusescu, nu sînt cele mai grele piese din echipa Stelei, ci Alexandru Bourceanu şi Mihai Pintilii.

Startul acestui sezon confirmă spusele celor doi. Alexandru Bourceanu a înscris un gol, cel de aseară cu Vardar, însă a oferit şi 3 pase decisive, în Supercupă, în turul cu Vardar şi în meciul cu Ceahlăul.

Golul marcat aseară de Bourceanu reprezintă o premieră pentru el, fiind prima sa reuşită în cupele Europene. Căpitanul Stelei este şi cel mai experimentat om din lotul echipei.

Mijlocaşul are 36 de jocuri în cupele europene (23 pentru Steaua), fiind urmat de Latovlevici (34 de jocuri - 32 pentru Steaua) şi Tătăruşanu (33 de jocuri - toate pentru Steaua).

Colegul lui Bourceanu de la mijlocul terenului, Mihai Pintilii, a avut şi el o evoluţie bună în acest start de sezon. A marcat două goluri în cele 4 partide de pînă acum, unul în Supercupă şi unul în turul cu Vardar Skopje.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
plischi
plischi  •  25 Iulie 2013, 07:40

omul decisiv la steaua nu va fi gasit in dreptunghiul verde (ma rog, oarecum verde). ma refer la persoana care ii pregateste fizic, iar asta sare cel mai mult in evidenta in jocul de pana acum al stelei.

alpin
alpin  •  24 Iulie 2013, 21:43

Nulitatile Dodel si Cap-de-Cal sunt pietre de moara pentru restul echipei. Ceilalti trebuie sa traga dublu ca sa le repare gafele monumentale.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează