FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua fără stoperi » Iliev şi Geraldo intră în ultimele şase luni de contract

Geraldo şi Iliev au fost printre cei mai buni jucători ai Stelei în prima parte a sezonului
Geraldo şi Iliev au fost printre cei mai buni jucători ai Stelei în prima parte a sezonului

Articol de - Publicat miercuri, 28 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 decembrie 2011 18:50

Steaua s-a întărit în această iarnă cu fundaşul Pandurilor, Vlad Chiricheş, dar riscă să rămînă la finalul sezonului doar cu 3 stoperi în lot.

După despărţirea de George Galamaz, transferat de U Cluj, "roş-albaştrii" se bazează din nou pe cinci fundaşi centrali: Vlad Chiricheş, Novak Martinovici, Florin Gardoş, Geraldo Alves şi Valentin Iliev. Ultimii doi mai au doar 6 luni de contract şi pot semna în orice moment cu o altă echipă dacă nu îşi vor prelungi înţelegerile.

Renunţă la Geri?
Iliev s-ar putea alege cu un nou contract datorită evoluţiilor bune din ultimul an, dar şi pentru că este unul dintre favoriţii lui Gigi Becali. Patronul Stelei îl apreciază pentru că este religios, bulgarul avînd o relaţie foarte apropiată cu duhovnicul său.

În schimb, zilele lui Geraldo la Steaua par a fi numărate. Gigi Becali dorind să scape de salariul foarte mare al portughezului. Geri primeşte 320.000 de euro pe an, mult peste plafonul de 120.000 impus de patron.

5,92 este media notelor în Liga 1 a lui Geraldo, a două din lotul Stelei după Pablo Brandan

150.000 de euro este salariul anual al lui Valentin Iliev

"Iliev va avea contract pe viaţă cu Steaua pentru că s-a gîndit la Dumnezeu după ce a salvat acea minge de pe linia porţii la şutul lui Zicu şi şi-a făcut cruce"
Gigi Becali după Steaua - ŢSKA Sofia 2-0

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
isteaua
isteaua  •  28 Decembrie 2011, 23:31
Postat de malakian pe 28 Decembrie 2011, 19:11

Deci la Steaua criteriul de alegere a jucatorilor nu e valoarea, ci apropierea de duhovnic. Cioban prost, se intreaba de ce termina pe 5 sau 6 la sfarsitul campionatului

Pe banii lui...

isteaua
isteaua  •  28 Decembrie 2011, 23:29
Postat de fabregas86 pe 28 Decembrie 2011, 21:17

nu vine ma nici un wesley stiu eu am vorbit cu cineva de acolo

Urmeaza sa spui ca esti schizofrenic si culegi capsuni?! (intrebare...)

sibelius
sibelius  •  28 Decembrie 2011, 22:06
Postat de superstar20 pe 28 Decembrie 2011, 19:29

Le-as prelungi contractele amandorura,au valoare,au experienta.Nu te poti baza doar pe Gardos si Chiriches pentru ca sunt tineri si sunt inconstanti.In schimb pe un Iliev te poti baza mereu,pe un Geraldo la fel,iar Geraldo este si o persoana importanta in vestiar,cel putin asa pare din afara.

Ai si nu ai dreptate....valoarea celor doi e certa, dar Geraldo are o anumita varsta, iar Chiriches si Gardos sunt tineri- daca nu sunt folositi mai bine nu-i pastrezi.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează