FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA '86

STEAUA. Fiica lui Ilie Bărbulescu, mesaj emoționant la 34 de ani după victoria de la Sevilla: „Tată, steaua ta strălucește în ceruri”

Ilie Bărbulescu și o fotografie pentru eternitate. Sursă foto: Facebook Andreea Bărbulescu
Ilie Bărbulescu și o fotografie pentru eternitate. Sursă foto: Facebook Andreea Bărbulescu

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 17:35

STEAUA. Azi, 7 mai, se împlinesc 34 de ani de la triumful Stelei în fața Barcelonei în finala Cupei Campionilor Europeni, partidă care rămâne cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc. 

Istoricul eveniment n-a mai putut fi celebrat și de către Ilie Bărbulescu, titular în acea partidă. Fostul mare fundaș a încetat din viață pe 1 februarie, la vârsta de 62 de ani, devenind al doilea component al echipei de la Sevilla care ne părăsește prematur.

La 34 de ani de la victoria de răsunet a Stelei, Andreea Bărbulescu, fiica celui poreclit „Balamuc”, a postat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook.

„Steaua ta strălucește în ceruri”

„Steaua ta, tată, strălucește în ceruri pentru că stelele nu mor niciodată. 7 mai 1986, o dată memorabilă în istoria fotbalului românesc”. 

Ilie Bărbulescu a murit în dimineața zilei de 1 februarie 2020, fostul mare jucător al Stelei și al lui FC Argeș fiind găsit fără suflare în propria locuință din Pitești.

VIDEO. Ce ofertă a avut Marius Lăcătuș, imediat dupa finala din 1986

Citește și alte știri despre Steaua:

EXCLUSIV 34 de ani de când Steaua a fost campioana Europei » Anghel Iordănescu: „După ce mi-am analizat prestaţia din finală, am realizat că Steaua are nevoie de Hagi”

Statui în Ghencea pentru Steaua 86? Ștefan Iovan: „N-ar fi rău! Să ne bucurăm de ele cât suntem în viață”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close