FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ACS POLI TIMIȘOARA, JOI, 21:00, GSP.RO, DIGI1, DOLCE1

Steaua îşi recunoaşte complexul "Flocea": "Cum să-l batem pe Florin Marin?"

Articol de - Publicat joi, 15 octombrie 2015 00:00

Dică a recunoscut ieri că cele 3 înfrîngeri la rînd suferite de trupa campioană în faţa antrenorului actual al Timişoarei au creat un adevărat complex în lotul roș-albastru

Diseară, Steaua are întîlnire cu coşmarul său din ultimele 14 luni. Numele lui: Florin Marin. În ultimele 3 dispute directe, "Flocea" a ieşit de fiecare dată cîştigător, deşi a fost mereu pe banca unei alte formaţii: Ceahlăul, Oţelul, Poli Timişoara.

Tocmai această serie incredibilă i-a pus în gardă şi pe actualii tehnicieni ai Stelei. Secundul Nicolae Dică a recunoscut ieri: "Chiar vorbeam cu Mirel zilele astea şi ne ziceam că trebuie să găsim antidotul ca să-l batem pe domnul Florin Marin. Sperăm ca măcar joi seară să ne impunem, după ce am pierdut ultimele 3 dispute directe cu echipeledînsului".

Steaua nu l-a mai bătut pe Marin de mai bine de 6 ani. Mai precis din august 2009, cînd acesta era "principal" la Ceahlăul şi a pierdut pe teren propriu împotriva roş-albaştrilor, pregătiţi atunci de Bergodi.

7 victorii8 remize și 9 eșecuri e palmaresul lui Florin Marin în cele 24 de partide jucate în cariera de antrenor împotriva Stelei

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
valiza.epo
valiza.epo  •  15 Octombrie 2015, 10:59

Incercati... jucand fotbal! Poate... cine stie...

427278137453618
Walter Wicky  •  15 Octombrie 2015, 09:33

Poli are antrenor,nu instructor sportiv.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close