FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua joacă la Ghidighici! » Prima victorie în Austria

Rusescu a marcat primul gol după un slalom superb şi un şut la colţul lung
Rusescu a marcat primul gol după un slalom superb şi un şut la colţul lung

Articol de - Publicat sambata, 09 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 09 iulie 2011 10:16

După două egaluri, roş-albaştrii au cîştigat, dar continuă să nu impresioneze chiar dacă au înfruntat ieri un adversar extrem de modest.

Steaua a ajuns să joace cu Rapid Ghidighici în loc de Hajduk Split. După ce ai evoluat cu amatorii de la FC Comercial, moldovenii chiar par fotbalişti. Măcar la echipament seamănă cu Milan, dar jocul lor e mult sub Liga a 2-a de la noi. Steliştii au putut astfel să exerseze trasee în linişte. Levy a trimis pe teren formaţia pe care în proporţie de 99% o va alinia şi în Supercupă, cu Oţelul.

Şi cînd dă indicaţii, antrenorul moldovenilor e respectuos cu trupa din Ghencea: "Stai cu dînsul!". Fundaşul se conformează şi nu atacă decisiv. În acest climat, Steaua a jucat bine 30 de minute. A dus mingea sper poartă şi, spre deosebire de partidele anterioare, şi-a creat mai multe ocazii. Golul a venit firesc, Rusescu marcînd la capătul unei acţiuni în viteză.

Apoi, jocul a scăzut dramatic. Steaua a conservat şi s-a limitat să paseze, să creioneze trasee în faţa unei echipe extrem de modeste. A venit golul de 2-0, din penalty, dar nimic nu schimbă impresia mediocră a oamenilor lui Levy.  Roş-albaştrii nu impresionează deloc, dar au cîştigat trei jucători după primele trei meciuri de pregătire: Tatu, Rusescu şi Bicfalvi.

Steaua - Rapid Chişinău (Moldova, 1) 2-0
Stanca (Cojocaru, 85) - Martinovici (G. Matei, 60), Galamaz, Gardoş, (Iliev, 46) Latovlevici (V. Lupu, 60) - Nicoliţă (I. Roşu, 85), Bicfalvi (Bejan, 85), Brandan (Băjenaru, 46), Cr. Tănase (M. Costea, 46) - Tatu (D. Popa, 69), Rusescu

Inbox:
>> Programat de la ora 19:00 în Austria, meciul s-a disputat pe o vreme extrem de călduroasă, afară fiind 30 de grade Celsius. De aceea, jucătorii au avut în prima repriză o pauză de hidratare.
>> Brandan le-a dat mari emoţii steliştilor în minutul 28. Argentinianul a ţipat de durere, după ce a aterizat rău şi s-a lovit la genunchiul stîng. După ce a primit îngrijiri, Pablo a putut continua partida.
>> Tătăruşanu şi Răduţ au fost singurii stelişti care nu au evoluat ieri. Ambii au probleme de sănătate şi se pregătesc separat faţă de restul lotului, iar prezenţa lor în Supercupă e incertă.

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (15)
alexbozo
alexbozo  •  09 Iulie 2011, 14:37
Postat de andy_1950 pe 09 Iulie 2011, 01:24

Steaua - de departe cea mai slaba echipa dintre primele clasate, in mod sigur ne face de ras in Europa

Ce bine le zici:))...mai bn va duceti in b ca acolo aveti mai multe sanse sa faceti spectacol si sa ramaneti acolo cativa ani:))

alexbozo
alexbozo  •  09 Iulie 2011, 14:30

bun titlul:)))...macar pe amatori sa ii mai bateti si voi:)) ca pe seniori nu aveti sanse:)))....Hai SteOAIA in "b" :))

cr4zy_s0ul
cr4zy_s0ul  •  09 Iulie 2011, 13:55

@batranul_si_marea probabil esti banatean,nu te supara pe mine...dar bourceanu cate medalii de campion are in palmares??? :)) vroiai sa nominalizezi campioni? spune cativa jucatori de la CFR,de la Unirea,Otelul sau astia mai batraneii care au apucat si ei sa ia un campionat pe la steaua dinamo rapid atunci demult cand mai emiteau si ele pretentii :)) oricum...in nici un caz m.costea :)) cine l-a vazut pe asta fotbalist nu stiu :)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează