FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua joacă tare cu MApN!

Ultimul meci disputat de Steaua pe Ghencea a fost cel cu FCM Tg. Mureş (1-0), pe 16 mai, în faţa a 2.900 de spectatori
Ultimul meci disputat de Steaua pe Ghencea a fost cel cu FCM Tg. Mureş (1-0), pe 16 mai, în faţa a 2.900 de spectatori

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 11 august 2011 00:29

Şefii roş-albaştrilor le-au trimis generalilor propunerea prin care ar accepta să revină în Ghencea: "Ori ne concesionaţi stadionul pentru 49 de ani, ori plecăm!".


Steaua va afla săptămîna viitoare dacă, începînd din septembrie, se va reîntoarce în Ghencea sau va pleca definitiv de acolo. Pînă pe 17 august, cei de la Ministerul Apărării Naţionale au termen să răspundă la solicitarea roş-albaştrilor, care au făcut o propunere de colaborare, singura pe care o acceptă pentru a continua în Ghencea.

"Steaua i-a anunţat în mod clar pe cei de la MApN că vrea arena concesionată pentru 49 de ani fără să achite nici un leu ministerului! Acceptăm în schimb o clauză prin care să investim o sumă minimă pentru fiecare an în parte şi să-i aducem îmbunătăţiri. Orice altă ofertă nu o acceptăm", a spus unul dintre oficialii Stelei.

Indiferent de răspunsul MApN-ului, Steaua nu va putea reveni mai devreme de sfîrşitul lui septembrie din cauza faptului că gazonul este ars şi ar avea nevoie de minimum 4 săptămîni pentru a fi refăcut.

Ce plătea Steaua pînă acum în Ghencea
- 21.000 de euro lunar chirie a complexului
- 15.000 de euro cheltuieli totale (utilităţi, pază, jandarmerie) la fiecare meci de acasă
- 20.000 de euro lunar cheltuieli de întreţinere a bazei
TOTAL: 850.000 de euro anual

525 de mii de euro ar fi costurile a 21 de meciuri (cîte a avut Steaua în sezonul trecut pe teren propriu) pe noul stadion National Arena

Ieri s-au pus primele sigilii în Ghencea
După ce s-a semnat protocolul de evacuare între MApN şi Steaua, ieri s-au pus primele sigilii pe anumite lucruri de la stadion. Decizia a fost cerută chiar de şefii Stelei, care doresc să se asigure că toate bunurile echipei nu vor dispărea pînă cînd vor fi luate de acolo. S-au sigilat încăperile de la Centrul de Copii şi Juniori, dar şi bucătăria restaurantului de la tribuna a II-a.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
paraschiv29
paraschiv29  •  12 August 2011, 07:26

In fiecare zi apare cate un articol despre acest subiect. Becali este cuprins de disperare incearca prin toate felurile sa revina in Ghencea, dar uitand ca are datorii acolo. Vrea sa faca stadion mai frumos ca National Arena, da pana acum de atatia ani de ce nu a facut?, ca bani a castigat, slava domnului fara numar.

sorin33
sorin33  •  11 August 2011, 20:17

Domnul Gabriel Oprea va fi dispus sa-i faca un alt contract de inchiriere pe o suma acceptata de ambele tabere, daca George Becali isi va plati datoriile catre MApN, acesta a vizitat noul stadion National Arena s-a arătat impresionat şi a spus că va face tot posibilul să construiască şi pentru Steaua o arenă la fel de impunătoare.

greierasul
greierasul  •  11 August 2011, 17:21
Postat de iorgus pe 11 August 2011, 17:05

He he si-a schimbat Becaliotul discursul si acum apeleaza la arma lui secreta: presa. Sper ca sefii din map sa nu cedeze in fata lui becali. Ar scapa prea usor. Sa plateasca ... a castigat enorm de pe urmele Stelei, tot ce inseamna Steaua: faima, standard ridicat, publicitate pozitiva, totul.

Noi, poporul suntem fraierii. Noi l-am facut alaturi de alte nulitati EUROPARLAMENTAR. Umbla tantos de zici ca are un bat infipt in c u r si ne da noua lectii de moralitate. Plateste bai jegosule macar 1/100 din ce ai castigat din fotbal. Nu cersi totul gratis ca milogul si apoi sa spargi banii prin cazinouri. Daca nu-ti da Oprea stadionul inapoi si sa joci in Ghencea la sfarsitul campionatului Steaua va ajunge ca saracul Sporul Studentesc. Asa ca vezi cum vorbesti. Scoate caciula din cap tarane si incepe cu cu "saru'mana boierule" ca tu tot cioban o sa mori indiferent de cati bani vei face.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează