FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA - MOSTIȘTEA ULMU 2-0

VIDEO + FOTO Faze incredibile în Steaua - Mostiștea Ulmu! Oaspeții au vrut să iasă de pe teren după un penalty INVENTAT pentru „militari”

Articol de - Publicat sambata, 15 mai 2021 13:19 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 15:03

Meciul CSA Steaua - ACS Mostiștea Ulmu, din returul primei runde a barajului de promovare în Liga 2, terminat 2-0, a fost oprit timp de patru minute.

În minutul 66, arbitrul Florin Andrei a dictat penatlty pentru CSA Steaua, după un duel între Pacionel și Dogaru. Decizia a fost eronată, reluările arătând că Pacionel se afla în afara careului. 

+13 FOTO

VIDEO CSA Steaua – Mostiștea Ulmu, oprit de patronul oaspeților

După 10 minute, în minutul 77, Vasile Târșolea a coborât lângă banca de rezerve a echipei sale, a bătut cu pumnul în ea și le-a cerut jucătorilor să iasă de pe teren.

„Hai acasă! Hai să plecăm. Gata, ieșiți de pe teren! Jucăm în altă țară! Ce suntem noi, sparring partner? Își bat joc de noi! ”, a strigat acesta.

După ce jucătorii s-au adunat în jurul băncii de rezerve, antrenorul Vlad Ștef și căpitanul Sorin Tăbăcariu l-au convins pe Târșolea să renunțe la ideea de a scoate echipa de pe teren, iar meciul s-a reluat în minutul 81.

Vlad Ștef: „Domnule director, mai sunt 11 minute!”
Vasile Târșolea: „Și ce dacă mai sunt 11 minute?”
Vlad Ștef: „E râsul lor... Să termină cu capul sus.Să ieșim cu capul sus. V-ați bătut cu toată lumea, cu sistemul. Să terminăm cu capul sus”

+13 FOTO

Mostiștea Ulmu amenința că nu se prezintă la meci

Prima manșă a barajului de promovare în Liga a 2-a dintre Mostiștea Ulmu și Steaua s-a încheiat cu victoria roș-albaștrilor cu 2-0, dar și cu un imens scandal. N-a fost deloc un meci ușor pentru „militari", cel puțin în prima repriză adversarii având mai multe ocazii mari de gol.

Penalty-ul inventat de arbitrul Eduard Ioniță (Galați), la simularea lui Pacionel, a înclinat balanța, iar cei din Ulmu au spus, la nervi, că nu se vor prezenta la retur. Acum s-au răzgândit, iar partida s-a jucat.

Faze incredibile în Steaua - Mostiștea Ulmu! Oaspeții au vrut să iasă de pe teren după un penalty INVENTAT pentru „militari”
La 0-0 în retur, acest fault făcut în afara careului a fost mutat în suprafața de pedeapsă de către arbitru. Și s-a făcut 1-0 pentru Steaua, din penalty

Citește și: 

„Militarii” câștigă și-n retur și sunt în finala barajului pentru promovarea în Liga 2

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (72)
csaba
csaba  •  16 Mai 2021, 13:51
Postat de cucubau2016 pe 16 Mai 2021, 00:04

Vin aici doar să vă văd cum vă perpeliti, fecesebisti obosiți! Nu vă convine când vedeți scris Steaua pe ecran? Tot mai încercați să vă mințiți singuri ca Fcsb nu inseamna Fc sporting Becali!? Muhahahahahahahaha

Cum a câștigat steaua în cele două meciuri, te pricepi măcar un pic la fotbal, 2 lovituri de pedeapsă acordate gratuit, la tv, cât au pus în buzunar arbitrii nu se știe dar ce e clar că steaua s-a calificat numai cu ajutorul arbitri8lor !!

cucubau2016
cucubau2016  •  16 Mai 2021, 00:04

Vin aici doar să vă văd cum vă perpeliti, fecesebisti obosiți! Nu vă convine când vedeți scris Steaua pe ecran? Tot mai încercați să vă mințiți singuri ca Fcsb nu inseamna Fc sporting Becali!? Muhahahahahahahaha

forumeer
forumeer  •  15 Mai 2021, 21:46

LOL, chiar din pozele voastre se poate vedea ca acel contact s-a petrecut pe linia careului. Penalty clar. Scor: 4-0. Dubla fara istoric. Lupta, Steaua!

Vezi toate comentariile (72)
Comentează