FOTBAL  »  Superliga  »  IDENTITATE

„Care este adevărata Steaua?” » Liderul galeriei Rapidului nu a stat pe gânduri: „S-a văzut clar”

CSA Steaua atacă promovarea în Liga 2
CSA Steaua atacă promovarea în Liga 2

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 19:35 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 19:58

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, consideră echipa Armatei, din Liga 3, adevărata Steaua.

Ungurean a „tranșat” duelul identitar dintre FCSB, liderul Ligii 1, și CSA Steaua, lider în seria 4 din Liga 3. Vocea suporterilor rapidiști susține că echipa Armatei este continuatoarea Stelei istorice și vine cu un argument pentru a-și susține punctul de vedere: în 2018, la meciul pentru promovarea în Liga 3 dintre Rapid și CSA Steaua, a existat o asistență impresionantă pe „Arena Națională”.

„Rapid a jucat cu Steaua în Liga 4”

„Am văzut ce se întâmplă cu Steaua. Nu e treaba noastră, dar dacă mă întrebi care e adevărata Steaua, cea din Liga 1 sau cea care vrea să promoveze în Liga 2 îți voi spune că s-a văzut clar, pe stadion. Noi am jucat cu Steaua în Liga 4. Am scris istorie împreună pentru un meci de Liga 4, cu 50.000 de oameni în tribune. Peluze europene. Ăla a fost meciul în care s-a stabilit clar unde sunt fanii”, a declarat Ungurean, cunoscut drept „Bocciu'”, pentru Prosport

În aprilie 2018, Academia Rapid a câștigat derby-ul cu CSA Steaua de pe Arena Națională, scor 3-1, și ulterior a promovat în Liga 3. Pe stadion au fost 36.277 de oameni, conform crainicului arenei.

Antrenorul Rapidului, umilit de șeful galeriei de față cu jucătorii: „Nu pot să neg. S-au întâmplat multe lucruri fără legătură cu fotbalul” + Doi jucători s-au îmbătat înainte de meci!
RAPID
Antrenorul Rapidului, umilit de șeful galeriei de față cu jucătorii: „Nu pot să neg. S-au întâmplat multe lucruri fără legătură cu fotbalul” + Doi jucători s-au îmbătat înainte de meci!

Totodată, suporterul rapidist a tras un semnal de alarmă cu privire la „războiul” de identitate dus între Rapidul din Liga 2 și AFC Rapid, din al patrulea eșalon.

„Vom merge tot înainte, așa cum suntem obișnuiți. Trebuie să se rezolve situația cu AFC Rapid. Aceasta este o prioritate pentru Daniel Niculae. Situația este una complicată, dar noi nu putem accepta altceva. Nu este posibil să existe două cluburi Rapid! Știe toată lumea că Rapidul e unul singur, acolo unde sunt suporterii. Să intervină autoritățile, Federația”, a spus acesta. 

VIDEO. Sfaturi pentru patronul Rapidului, Victor Angelescu: „Un club de fotbal nu este un butic sau o afacere de vândut salam”

Mai multe știri despre CSA Steaua:

Piți dă cărțile pe față: „Nu mă voi implica la Steaua, atât timp cât acolo conduce Armata” » Ce buget vrea la club

CSA Steaua București umilește Concordia Chiajna 2 și este calificată matematic la barajul de promovare

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (47)
fcarmatacsa
fcarmatacsa  •  12 Aprilie 2021, 21:50

Adica in cazul asta Rapid e ala unde sunt suporterii, dar la Steaua nu mai e asa? Intr-un sondaj facut peste 75% au spus ca FCSB e Steaua...

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  11 Aprilie 2021, 17:46

Te referi la meciul acelela unde te ai sunat cu "rivalii" tai de moarte de la steaua si ati convenit sa nu va bateti ca sa se vanda biletele? Nu de alta, dar si tu si seful tau, corsicanu, sunteti mai recunoscuti pentru violente împotriva rapidistilor, nu a rivalilor, cea ce va face mai antirapidisti decat rapidisti...tot voi doi mai sunteti recunoscuti ca sunteti subjugati de politic, in special de cel de stanga(asa s a nimerit, nu ca ati stii voi diferențe de regim), asta nu are legatura cu meciul acela, dar merita mentionat:)

fecesebistu1986
fecesebistu1986  •  11 Aprilie 2021, 17:01

Ce poate suporterul unie echipe clonate, aka FC R ... ca tot niste clonati, infiintati in 2017 sunt adevarata Steaua. Un frustrat a carui echipa a decedat. FCSB = STEAUA pentru orice iubitor al fotbalului!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează