FOTBAL  »  LIGA 3  »  STEAUA

Piți dă cărțile pe față: „Nu mă voi implica la Steaua, atât timp cât acolo conduce Armata” » Ce buget vrea la club

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 08:22 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 11:57

Victor Pițurcă (64 de ani) spune că nu este implicat în proiectul CSA Steaua, dar că ar putea încerca să ajute clubul dacă va primi această șansă. Însă nu în calitate de antrenor sau acționar.

Fostul selecționer a explicat ce ar putea să facă pentru a ajuta Clubul Sportiv al Armatei și că ar fi nevoie de un buget de 20 de milioane de euro pentru a avea rezultatele dorite.

„Vorbesc cu Daniel Opriţa, dar nu este chiar aşa, cu toate că o să se supere Bumbi pe mine. Nu sunt omul din umbră de la Steaua! (n.r- așa cum a declarat Bumbescu) Dar dacă aş putea face ceva, aş face 100%. Steaua e echipa mea de suflet. 

Ca să fac ceva, ar trebui să mi se ofere şansa asta! Am avut nişte discuţii acum un an, dar nu s-au materializat. Probabil se aşteaptă ca echipa să ajungă mai sus. Am vrut să fac şi eu un pas, să merg la mai marii acestei ţări să vorbesc despre acest brand. O voi face la un moment dat.

E exclus să vin antrenor. Și nu mă văd acţionar! Să conduci un club precum Steaua...  Hai să fim serioşi. Nu mă voi implica atât timp cât Armata conduce această echipă, fiindcă nu se poate! E nevoie de un alt Gigi Becali, pentru că nu poate să promoveze. Armata poate să se asocieze cu un privat, cu zece privaţi.

Steaua, dacă revine pe prima scenă, are nevoie de 20 de milioane de euro pe an. Acum, milionul de euro nu mai este ce a fost. A venit un domn din provincie, dar a fost doar o discuție. S-au vehiculat cifre, dar pentru Liga 4. Dacă Steaua promovează vor începe tatonări pentru că nu e simplu. E greu să mai vină o persoană ca Gigi Becali”, a declarat Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.

Victor Pițurcă: „Gigi Becali trăia în stres când avea Steaua”

Fostul selecționer a vorbit și despre Gigi Becali, spunând că acestuia îi e mai bine acum, când echipa lui se numește FCSB.

„Steaua e Steaua, iar dacă va reveni în prima ligă se va schimba faţa fotbalului românesc! De asta trebuie să fie conştient şi Gigi Becali. Trebuie să accepte, pentru că el mi-a spus cu gura lui că se simte mult mai bine acum. că FCSB e echipa lui și Steaua era altceva, nu era echipa lui. Nu a fost niciodată! 

Trăia într-un stres. Brava pe la televizor, dar nu e uşor să te pui cu milioane de suporteri. Îi convine aşa cum este. Are o echipă unde a atras suporteri stelişti. E dreptul lor să ţină cu această echipă”, a adăugat antrenorul.

Eu am pretenţia ca Steaua să-şi pregătească viitorul. Centrul de copii şi juniori trebuie să se implice serios în sensul ăsta, să aducă tineri care să fie educaţi în spiritul Stelei 
– Victor Pițurcă

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Moruțan își face bagajele! Gigi Becali a făcut anunțul: „Pleacă de la FCSB, o să fie mai scump decât Man”

Comparație între Becali și Rotaru: „Unul te vorbește în față, altul pe la spate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
244249106025670
Andrei VG  •  08 Aprilie 2021, 16:08

Ce proiect reusit a avut, vreodata, Piturca, la echipele de club, unde se munceste zi de zi? Peste tot pe unde a fost, la Steaua, Craiova, a plecat cu scandal la scurt timp dupa instalare. Mereu a venit pe covor rosu si a plecat pe usa din dos, incercand sa *** ultima picatura de bani din contract prin tribunale. Zero caracter, zero realizari.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigicoaste
gigicoaste  •  08 Aprilie 2021, 15:01

ah.. si sper sa nu se implice niciodata la nici un club, indiferent de liga in care joaca, sunt satul de grupul de "prieteni" ai acestuia. O atentie mai mica data acestui individ va aduce beneficii societatii romanesti.

gigicoaste
gigicoaste  •  08 Aprilie 2021, 14:59

Pai la 20 milioane de euro buget anual, pot fi si eu conducator/antrenor/scouter si echipa o sa mearga an de an in UCL! Antrenor bun arati ca esti atunci cand ai resurse limitate, cand reusesti sa scoti in evidenta calitatile jucatorilor pe care ii ai, atunci cand cresti jucatori si ai ochi pentru cei de perspectiva. Pana una alta, Piturca, ca antrenor, are performante egale cu zero, dar el vrea bugete de milioane de euro. :)) Hazliu tipul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează