FOTBAL  »  Superliga  »  COMPARAȚIE

Pițurcă l-a comparat pe Becali cu Rotaru: „Unul te vorbește în față, altul pe la spate”

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 07:30 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 10:43

Victor Pițurcă i-a analizat pe doi dintre cei mai importanți patroni din Liga 1, Gigi Becali și Mihai Rotaru.

Fostul selecționer a lucrat la echipele finanțate de cei doi oameni de afaceri și a explicat care sunt diferențele dintre cei doi.

„Gigi Becali e la vedere. El vine şi vorbeşte pe la televizor, prin faţă. Rotaru vorbește prin spate! Dar Rotaru ascultă şi de alţii. A venit o dată și m-a întrebat «De ce Mihăilă nu joaca mai lipit de tuşă?». M-a întrebat pe mine într-o zi. El vorbeşte cu mulţi oameni de fotbal şi îi bagă multe lucruri în cap. De aici vin multe. 

Eu i-am zis şi atunci Mihăilă are nevoie să se folosească toată suprafața terenului, pentru că echipele care joacă cu Craiova se apară. 

Continuă războiul Pițurcă vs. Rotaru: „Un parvenit! Nu ți-e rușine?!” + „Vreau să promoveze Mititelu”
CRAIOVA
Continuă războiul Pițurcă vs. Rotaru: „Un parvenit! Nu ți-e rușine?!” + „Vreau să promoveze Mititelu”

La mine nu s-a implicat să îmi zică de echipă, pe cine să bag sau aşa”, a declarat Victor Piţurcă la TV Telekom Sport.

 VIDEO Dumitru Dragomir după FCSB - Craiova, 0-0: „Cred că Becali ia titlul anul ăsta!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Moruțan își face bagajele! Gigi Becali a făcut anunțul: „Pleacă de la FCSB, o să fie mai scump decât Man”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
firaldo
firaldo  •  08 Aprilie 2021, 17:44

Cu Becali s-a certat...cu Mititelu s-a certat...cu Mircea Sandu s-a certat...cu Rotaru s-a certat...cu arabii s-a certat...ba dar chiar toti sa fie *** numai el nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brera30
brera30  •  08 Aprilie 2021, 15:09

Nea Piti, ai mancat si dumneata o paine la Craiova, acum dai cu pietre. Ai uitat cand dadeai tarcoale echipei in mandatul lui Mangia. Cum se face ca, atunci cand ai ajuns la echipa au inceput ciudateniile? Ai creat o stare de conflict permanenta cu jucatorii, anumiti jucatori, indepartarea lor de la echipa, mai "pleaca" cate un jucator in mod ciudat/interesant de la echipa, pe la alte cluburi din tara. Asa cum este el, Rotaru ti-a indeplinit toate capriciile, atat cat s-a putut. Ai avut tot sprijinul clubului, dar tu chir ai crezut ca, Clubul este al tau, ca tu poti face absolut tot acolo, Rotaru si -a dat seama ce vrei sa faci si, gata, game over. In primul rand, rezultatele lasau de dorit, jocul echipei fff slab, atmosfera din cadrul echipei foarte tensionata... Cum se face ca, in ciuda "aparentului razboi" dintre tine si jiji, jucatorii Craiovei ajung la fcsb?

dansy
dansy  •  08 Aprilie 2021, 13:19

Nu ne intereseaza parerea un uia prins furand in cazinou .De ce promovati astfel de oameni??

Vezi toate comentariile (11)
Comentează