FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Continuă războiul Pițurcă vs. Rotaru: „Un parvenit! Nu ți-e rușine?!” + „Vreau să promoveze Mititelu”

Victor Pițurcă, 64 de ani, fostul antrenor al Craiovei, continuă conflictul cu Mihai Rotaru, patronul oltenilor.
Victor Pițurcă, 64 de ani, fostul antrenor al Craiovei, continuă conflictul cu Mihai Rotaru, patronul oltenilor.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 21:31 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 22:10

Victor Pițurcă, 64 de ani, fostul antrenor al Craiovei, continuă conflictul cu Mihai Rotaru, patronul oltenilor.

Victor Pițurcă, un nou atac la Mihai Rotaru: „M-am săturat de parveniți ca el”

„Din cauza lui Rotaru am plecat, vedeți, acum și-a dat arama pe față. Vezi, Doamne: «Pe Pițurcă l-am dat eu afară!», așa a zis. Voiai să mă dai afară, dar am plecat eu, dacă mă dădeai afară trebuia să-mi plătești vreo 450.000 de euro. Un mincinos, l-am făcut mincinos după declarația aia în care spunea că Octavian Popescu a plecat de la Craiova din cauza mea. Păi nu ți-e rușine? Că aș fi vrut să-l prezint fraților Becali, să semneze. Dar nu a fost așa! Din cauza lui s-a pierdut jucătorul. 

Am făcut o mare greșeală că am venit la Craiova. De parveniți ca Rotaru, apăruți peste noapte, care au luat bani de la statul român, m-am săturat! Craiovei îi va fi greu cu oameni ca Rotaru să câștige campionatul. Nu-mi plac oamenii neserioși, mincinoși! Am venit pe salariu mic, i-am dus pe băieți la un alt nivel, apoi îți auzi vorbe urâte. 

Îmi doresc să promoveze echipa lui Mititelu, din cauza acestui Rotaru. Stadionul e al Craiovei, nu e al lui Rotaru. Vreau să promoveze Trică. Mititelu, dacă are bani, investește, chiar dacă eu mă judec cu el. Ăla vrea să câștige, e nebun după fotbal și ar avea competiția de câștigat”, a declarat Pițurcă la Sport Total FM.

4 lunia stat Pițurcă la CS U Craiova, a preluat echipa pe 1 septembrie 2019, a demisionat pe 4 ianuarie 2020

6 victoriia obținut Craiova cu Piți în cele 14 etape de campionat, în restul partidelor a pierdut de 5 ori, iar 3 meciuri s-au terminat la egalitate

Zeno Bundea, povești savuroase cu Victor Pițurcă și Mircea Lucescu

Citește mai multe știri despre Victor Pițurcă:

Victor Pițurcă a dezvăluit marele regret al carierei: „După, i-am îngropat pe greci”

Victor Pițurcă e de partea Rădoi: „Cum adică? E mai slobod la gură, dar a spus omul realitatea!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
171064114439619
Adrian Ciopraga  •  03 Aprilie 2021, 13:23

Cine poate avea incredere in jucatorii de barbut?

2765492586850755
Brehui Daniel  •  03 Aprilie 2021, 13:19

Asa si daca promoveaza echipa lu mititelu ce?? Promoveaza ca trebuie sa promoveze si cineva din divizia b ca sa se intimpla an de an si dupa cum stiim de datile trecute va fi o echipa de pluton si atita tot. Iar tu marele antrenor piturca dute la pokerul tau si lasane(ar fi bine sa lasi si fotbalul rominesc in pace). Cum a facut rotaru bani nu e treaba ta ce pe tine tea intrebat cineva cum ai facut tu bani *** ce esti. Deocamdata echipa asta din craiova cu acest rotaru finantator face performanta pt fotbalul oltean, vinde jucatori de bani multi, in ultimi 4 ani termina tot in primele 3 lucru care nu sa mai intimplat de prin 90 cam de cind au inceput sa apara rechini prin fotbal. Craiova fotbalistica nu a fost mai buna cu finantatori ca nicu gheara, dinel staicu, mititelu nu amice a fost mediocra si fara speranta iar cu tine antrenor in toate mandatele tale a fost sub nivelul lui papura de exemplu. Veziti de vica si copii ca de fotbal se ocupa alti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  03 Aprilie 2021, 11:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close