FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

Victor Pițurcă e de partea lui Rădoi: „Cum adică? E mai slobod la gură, dar a spus omul realitatea!”

Victor Pițurcă (64 de ani) spune că Mirel Rădoi (40 de ani) nu a greșit când i-a criticat pe „tricolori”, după eșecul din Armenia, scor 2-3. +24   FOTO
Victor Pițurcă (64 de ani) spune că Mirel Rădoi (40 de ani) nu a greșit când i-a criticat pe „tricolori”, după eșecul din Armenia, scor 2-3.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 19:55 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 21:38

Victor Pițurcă (64 de ani) spune că Mirel Rădoi (40 de ani) nu a greșit când i-a criticat pe „tricolori”, după eșecul din Armenia, scor 2-3. 

Victor Pițurcă a fost un selecționer hulit, din cauza stilului defensiv pe care îl practica echipa națională. Liber de contract acum, spune că ar refuza o eventuală propunere din partea Federației. Are încredere în Mirel Rădoi și îi ia apărarea, după ce  și-a criticat direct elevii. 

Victor Pițurcă e de partea lui Mirel Rădoi

„Cum adică a dat in jucatori? Mirel Rădoi, în dialog, e mai slobod la gură şi a spus omul realitatea. Acum, în momentul ăsta, Mirel se gândeşte foarte mult la ce are de făcut. Eu sper să ia decizia cea mai bună. 

Putem să ajungem şi mai jos de atât. Se poate să ai emoţii şi cu Liechtenstein!”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit AS.

3 mandateare Victor Pițurcă la naționala României: iunie 1998 - decembrie 1999, decembrie 2004 - aprilie 2009 și iunie 2011 - octombrie 2014.

VIDEO Marica nu iartă: „Bre nea Piți, nu mă ajută scuzele. Eu n-am vrut să păcălesc pe nimeni”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

EXCLUSIV Un fost antrenor străin din Liga 1, propus în locul lui Rădoi la națională: „Trebuie cineva educat, nu cu licența PRO de la Rădulescu!”

Asta da surpriză! România, după Germania în viziunea bookmakerilor: ce șanse au „tricolorii” la locul secund

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1626497344230564
Nicolae Grecu  •  02 Aprilie 2021, 21:46

Părerea lui Piți e cea mai competentă. Știe ce știe. Dacă cei mai longevivi selecționeri din istoria fotbalului românesc (Iordănescu, Pițurcă) spun că Rădoi merită încredere, știu ei ce știu, indiferent ce cred Prunii, Pandurii, Dragomirii și alți ultra-merga-terra-cunoscători.

gabri80el
gabri80el  •  02 Aprilie 2021, 21:06

la noi asa este , cand spui realitatea lovesti un jucator .saracii jucatori , plang ca fetitele si nu ar trebui ranite. daca era in germania , pana acum erau decapitati de toti dar la noi sa nu care cumva sa spunem ceva de jucatori ca vor avea traume:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează