FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

Asta da surpriză! România, după Germania în viziunea bookmakerilor: ce șanse au „tricolorii” la locul secund

România este văzută în continuare cu șanse mari la primele două locuri în grupa J din preliminariile Campionatului Mondial. +24   FOTO
România este văzută în continuare cu șanse mari la primele două locuri în grupa J din preliminariile Campionatului Mondial.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 17:54 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 18:44

România este văzută în continuare cu șanse mari la primele două locuri în grupa J din preliminariile Campionatului Mondial. 

  • România a strâns doar 3 puncte din primele 3 meciuri ale grupei J, victoria de pe teren propriu cu Macedonia de Nord, scor 3-2;
  • Următoarea acțiune a României, între 2 și 8 septembrie 2021, aduce 3 meciuri: cu Islanda în deplasare, acasă cu Liechtenstein și în deplasare cu Macedonia de Nord.

Mirel Rădoi și-a pierdut o bună parte dintre susținători, dar bookmakerii au în continuare încredere în naționala pe care o conduce. În ciuda eșecului neașteptat din Armenia, scor 2-3, România este văzută în continuare cu șanse mari la primele două locuri. „Tricolorii” au o cotă de 2,65 pentru a atinge acest obiectiv. Armenia, liderul din acest moment, are doar a 4-a șansă în viziunea caselor de pariuri. 

Cotele pentru o clasare în primele două echipe ale grupei J: 

EchipăCotă
Germania 1,02
România2,65
Macedonia de Nord2,65
Armenia 3,70
Islanda 6,20

Posibil baraj infernal pentru România

La fel ca la Euro 2020, barajul pentru Mondial va avea două tururi. Din cele 12 echipe participante (10 echipe de pe locul 2 din preliminarii și cele mai bune 2 câștigătoare de grupă din Nations League) doar 3 vor obține biletele pentru Qatar. Cum se va desfășura play-off-ul? Semifinale și finale într-o singură manșă! Lista posibililor adversari este una infernală. 

  • Cele 12 echipe vor fi împărțite în două urne, 6 formații urmând să fie capi de serie și să găzduiască semifinalele; 
  • Capii de serie vor fi cele mai bune locuri 2 din preliminarii. Nu vor conta punctele acumulate cu echipele de pe locul 6; 
  • Gazdele meciurilor decisive vor fi alese prin tragere la sorți.

VIDEO Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

Citește și alte știri din preliminariile Campionatului Mondial: 

EXCLUSIV E Chiricheș căpitanul greșit al naționalei? Fost component al staff-ului: „E un fel de lasă-mă să te las. Căpitanul trebuie să fie mai câinos. Pe Hagi, colegii îl știau de frică!”

Cei 6 jucători propuși de Cosmin Contra la echipa națională de seniori: „Pot face pasul fără probleme” » Patru sunt de la FCSB!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
markksson
markksson  •  02 Aprilie 2021, 22:32

Clasic. Ne facem vise, apoi o luam in freza si ... ne apucam de "calacule". Daca ramane Radoi (sper ca NU), Macedonia e favorita in toamna.

enigmaticul
enigmaticul  •  02 Aprilie 2021, 19:58

Aloooooooo, iar visați? Încă nu v-ați trezit? În toamnă, mai mult de 3 sau 4 puncte nu faceți!! Eu zic să vă luați gândul de la mondial, că nu vom fi acolo.

traian_v
traian_v  •  02 Aprilie 2021, 19:15

Poate facem 3 puncte in septembrie. Alea cu Lichtenstein. POATE.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează