FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua lui Reghe e comparată cu echipa care a cîştigat Cupa Campionilor: "Mai trebuie doi instrumentişti"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 30 decembrie 2012 12:58

Steaua va întîlni Ajax în şaisprezecimile Europa League şi forma foarte bună a roş-albaştrilor din tur îi face pe fani să viseze departe.

Dumitru Dumitriu, antrenor care a condus Steaua în Liga Campionilor, face o comparaţie între actuala echipă a lui Laurenţiu Reghecampf şi lotul care a reuşit să cîştige Cupa Campionilor în 1986.

"Trebuie să fiţi de acord cu mine că Steaua, în acest moment, are un lot foarte bine pus la punct, cu jucătorii pe care şi i-a dorit Reghe. A făcut o orchestră  destul de bună, mai e nevoie de vreo doi instrumentişti şi am înţeles că s-au făcut demersuri pentru a fi aduşi. Şi eu cred că se poate compara cu acea echipă, fără să jignim pe cineva, cu echipa din 1986", a spus Dumitriu pentru Digi Sport.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (44)
biid
biid  •  31 Decembrie 2012, 11:11

,,Mai trebuie doi instrumentisi"...... o echipa si..... o cupa!!!. Cand iei 5 acasa de la o echipa ,,praf"'......cei din '86 nu ar fi luat-o !!!

bilaro
bilaro  •  31 Decembrie 2012, 09:47

:)) Gluma proasta.. Steaua "de atunci" era cladita pe alte principii, pe alte valori morale. Performanta, nu se masura in bani. Niciodata nu-i voi putea accepta jj si mm,ca urmasi ai col. Alexandrescu ! E diferenta de la cer la pamant in ce priveste educatia, cultura, intelegere a fotbalului, respectul pt intrecerea sportiva.. In ceea ce priveste loturile... :)) , calitatea jocului...:))) .. Sa fim seriosi... E buna Steaua de azi..., dar "aia" de atunci, a fost cu adevarat , STEAUA ! .. De aia, stia pana si ultima bucatareasa din ultimul colt de tara ! :)).... "N-avem paine , nici salam, da'-l avem pe Duckadam ! " :))

daniel68
daniel68  •  30 Decembrie 2012, 21:36

Mare pacat nea titi,doar la echipament se aseamana !!!!!!!!!!! Putem compara pe Belo si Bumbi,cu chiriches si gardos? sau pe Loti si Tudorel cu Pintili si Bourceanu?pe Miti cu Tanase?Aia erau jucatori erau prieteni cu mingea adevarati magiceini,la un meci driblau cat astia toata viata.si sa nu uitam ca nivelul campionatului era mai ridicat!Pe Iovan ,barbulescu ,Lacatus ,Balint,Balan cu cine-i putem compara?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează