FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA ALBA IULIA

Steaua mai pierde un jucător: Cernea a semant pe doi ani cu Unirea Alba Iulia

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2009 00:00

Portarul Cornel Cernea, declarat de Steaua liber de contract, va evolua în următoarele două sezoane la formaţia Unirea Alba Iulia, care a revenit în această vară în primul eşalon valoric, informează site-ul oficial al ardelenilor.

"În urma negocierilor purtate miercuri seară, la Alba Iulia, portarul Cornel Cernea şi-a dat acceptul verbal pentru o înţelegere pe două sezoane cu Unirea, iar luni se va alătura lotului pregătit de Adrian Falub", se arată într-un comunicat oficial publicat pe site-ul nou-promovatei.

Cornel Cernea (33 de ani) a venit la echipa din Alba Iulia din postura de jucător liber de contract şi spune că transferal său la Unirea este un pas înainte: "Vroiam neapărat să plec de la Steaua, nu mai puteam să stau acolo fără să joc. M-am înţeles cu clubul pe cale amiabilă şi m-au lăsat liber, aşa că am decis să accept oferta cea mai tentantă".

Fostul stelist a anunţat că îşi doreşte să fie titular la noua sa echipă. "Vin la Alba Iulia să joc. Cred că Unirea are şanse mari să facă o figură frumoasă în Liga I. Pentru mine, acest transfer este un pas înainte din toate punctele de vedere. Cred că aici îmi va fi mult mai uşor să îmi câştig un post de titular. Te simţi altfel când joci, când eşti apreciat. Ştiu destul de multe lucruri despre echipă, cunosc şi vreo şase jucători. Deocamdată, vreau să îmi câştig locul în poartă, nu mi-a fost niciodată teamă de concurenţă", a adăugat noua achiziţie a Unirii Alba Iulia.

Cernea a mai evoluat în carieră la formaţiile Steaua Bucureşti, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti şi Minerul Motru.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
bigdopeee
bigdopeee  •  26 Iunie 2009, 00:02

a "SEMANT" a? a dat vanghelismu in voi

 •  25 Iunie 2009, 23:54
Postat de pe 25 Iunie 2009, 23:46

Si asa mai pierde Steaua inca un jucator care a dovedit de fiecare data cand s-a apelat la el, la fel ca si baciu, la fel ca si lovin... usor usor Steaua nu mai e Steaua...

Lovin?!?

 •  25 Iunie 2009, 23:49

chiar dak ai aparat bine in meciu cu real madrid din champions league pacat de tontogolu lu' nicolita parerea mea ii k mai bine nu te lu alba iulia k tu daca vei fi titular mare lucru de nu duci aceasta echipa minunata in b

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close