FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua nu mai contează! » Verdict dat de Adrian Porumboiu: "Doar două echipe se bat la titlu"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 12:47

Fostul patron al celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, o scoate pe Steaua din lupta pentru titlu, mai ales după meciul pierdut cu Dinamo, scor 1-3. 

Acesta consideră că singurele echipe care emit pretenții sînt Astra Giurgiu și Viitorul lui Gică Hagi. 

"N-a fost un meci spectaculos, ba chiar l-aș cataloga mediocru. Dinamo a speculat la maximum erorile din defensiva Stelei.

După părerea mea, doar două echipe se bat la titlu în sezonul ăsta. Astra și Viitorul. Joacă bine, sînt echipe preocupate de fotbal, cu un joc plăcut ochiului, cu posesie, cu de toate.

Două echipe chiar foarte bune. Steaua nu este printre echipele se bat la titlu", a zis Porumboiu la televiziunea sportro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
915130541905898
Gabi Simon  •  23 Noiembrie 2015, 20:43

La cum arata clasamentul si cum joaca fiecare echipa in parte e si normal ca Steaua sa nu prinda playoful. Echipa care ln perioada asta chiar joaca cel mai bine cu exceptia echipei lui Hagi si ai sa pun si pe Astra,este CRAIOVA, care dupa atitea jocuri bune si foarte bune nu reuseste sa urce deocamdata mai sus de 7. Dar sincer va spun ca ei la ce joaca sint echipa de cel putin locul 3. Porimboiu are dreptate in ceea ce observa dinsul ca este la Steaua.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  23 Noiembrie 2015, 18:19

nu inteleg ... cum intr-un lot ce se vrea in champions league au loc jucatori precum : tudorie,enceanu,tahar,filip,breeveld,tosca,tade,guilerme,tarnovan,aldea,enceanu ... ce-or cauta astia la Steaua...nu inteleg ! ce sa faci cu astia ?

alexbibirica1
alexbibirica1  •  23 Noiembrie 2015, 18:16

are dreptate porumboiu ... steaua de acum e de toata jena datorita mincinosului bigi gecali , patron care plateste petarde precum ... enceanu,filip,breeveld,tarnovan,rapa,ghilerme.....etc le plateste sa frece vestiarul echipei,nu dau nimic in schimb ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează