FOTBAL  »  Superliga  »  RUSESCU LA SEVILLA

Steaua nu pierde doar un golgheter, îşi cedează talismanul » Decisiv în campionat şi în Europa League

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 13 iunie 2013 15:27

Steaua este gata să-şi cedeze golgheterul la FC Sevilla, echipă care îl urmăreşte pe acesta încă din iarnă. Roş-albaştrii cer în schimbul atacantului între două şi trei milioane de euro.

Dacă mutarea se va realiza, ceea ce este foarte probabil, Steaua nu pierde numai principalul marcator, ci şi talisamnul echipei. Atunci cînd Rusescu a punctat pentru echipa din Ghencea, roş-albaştrii nu au pierdut decît două partide.

Mai mult, în cele 28 partide în care a marcat pentru Steaua de cînd a venit, atacantul a fost decisiv pentru obţinerea punctelor în 17 partide. Raul Rusescu a înscris 34 de goluri în campionat, 21 în sezonul recent încheiat şi 13 în stagiunea precedentă. 

Victima favorită? Dinamo!
Printre victimele preferate ale lui Rusescu se găsesc echipe precum FC Braşov, împotriva căreia a înscris de 5 ori, Astra Giurgiu, Gloria Bistriţa, Ceahlăul, Concordia Chiajna şi U Cluj, cu 4 reuşite în poarta acestora, însă prima este Dinamo.

Împotriva rivalei tradiţionale a Stelei, Raul Rusescu a înscris de 6 ori, fiind echipa care a avut cel mai mult de suferit de pe urma golurilor acestuia în perioada petrecută la Steaua şi Urziceni (5 goluri pentru Steaua, 1 pentru Urziceni)

Talisman în Liga 1
Dintre cele 21 de goluri înscrise de Rusescu în sezonul recent încheiat, 9 dintre ele au fost decisive pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf în obţinerea unor puncte importante.

Golurile atacantului adus de la Unirea Urziceni pentru 100.000 de euro au fost decisive în 9 partide, Steaua obţinînd astfel 14 puncte. În sezonul trecut, golurile lui Rusescu au adus în Ghencea 18 puncte.

Talisman şi în Europa
Raul Rusescu nu a adus noroc Stelei doar în meciurile din Liga 1. Roş-albaştrii au pierdut o singură partidă din cele în care a marcat în Europa League, cu Schalke 1-2. În rest, Steaua a obţinut 4 victorii şi două remize.

Victorii: Spartak Trnava 3-0 / Molde 2-0 / Chelsea 1-0 / AEK Larnaka 3-1

Egaluri: Stuttgart 2-2 / FC Copenhaga 1-1

50 de goluri are Rusescu în Liga 1 pentru Steaua şi Unirea Urziceni

143 de meciuri în Liga 1 are Rusescu pentru cele două formaţii

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
val70
val70  •  13 Iunie 2013, 19:33
Postat de ave_biancorossi pe 13 Iunie 2013, 18:56

acelasi com peste tot ? nu mai ai nici un pic de creativitate ?

Creativitatea este rezervata doar bancurilor cu puradei.. Sau nu ?! :))

forumeer
forumeer  •  13 Iunie 2013, 19:28
Postat de soprer.f.c.d pe 13 Iunie 2013, 16:10

ce-a dat asta?a dat gata un hamburger:)))))))) a inscris toate golurile din penalty-urile facute cadou de arbitri.nici macar nu le-a obtinut el.daca pica asta in careu,trebuia sa vina macaraua sa-l ridice:)))))))))))))))))

Chizdo, iar pe aici? Cata UE v-a dat Hingheru' Rusescu, n-ai mai luat tu...decat pe Centura! Hai, tai-o, liber, imberbule!

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  13 Iunie 2013, 18:56
Postat de alpin pe 13 Iunie 2013, 18:17

Se anunta ca dimineata Rusescu pleaca sa faca vizita medicala. Suma este de vreo 2 milioane. Dar, mai important decat transferul, este mesajul transmis de graba cu care l-au cedat pe Rusescu: STEAUA STIE CA VA FI SUSPENDATA DE UEFA!!!!!

acelasi com peste tot ? nu mai ai nici un pic de creativitate ?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează