FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua nu poate face apel la suspendarea lui Gardoş!

Florin Gardos, la cîteva momente după ce i-a provocat lui Băcilă o fractură ce-l va ţine pe tuşă pînă-n primăvară
Florin Gardos, la cîteva momente după ce i-a provocat lui Băcilă o fractură ce-l va ţine pe tuşă pînă-n primăvară

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 11:39

Steaua îl foloseşte acum pe Gardoş doar în Europa League, pentru că suspendarea de pe plan intern expiră abia la finalul lui noiembrie.


Comisia de Disciplină a LPF l-a suspendat 10 meciuri pe 21 septembrie pe Florin Gardoş, după ce acesta i-a rupt piciorul lui Cosmin Băcila la partida Steaua-Pandurii, 1-2. De la aceea decizie şi pînă în prezent, stoperul stelist a stat deja 3 partide pe margine, două în campionat, cu Sportul şi cu Oţelul, şi un meci în Cupa României, cu Sănătatea Cluj.

Imediat după sentinţa de la Disciplină, conducerea roş-albaştrilor a anunţat că va face apel, însă acest lucru nu s-a întîmplat pînă în acest moment. Motivul e unul simplu: Comisia de Disciplină nu a trimis încă pe adresa clubului motivarea oficială a suspendării, iar stelişti nu ştiu cum să forumuleze recursul.

Şi Condescu a uitat de recurs
Imediat după decizia de suspendare a lui Gardoş pentru 10 etape, preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a anunţat că vrea o pedeapsă mai aspră pentru stelist. "Gardoş ar trebui să stea atît cît o va face şi Băcilă. Aşa este normal. Vom face recurs!", a anunţat Condescu. Părerea sa nu a fost însă împărtăşită de Băcilă: "Mi se pare o suspendare prea mare. Florin ar trebui să stea doua două meciuri!".

Deşi nu a mai evoluat de trei săptămîni în întrecerea internă, Gardoş a prin lotul "naţionalei" pentru partidele cu Belarus şi cu Albania. El a jucat 90 de minute joia trecută, în Europa League, contra lui AEK Larnaca.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gabrinho13
gabrinho13  •  06 Octombrie 2011, 13:45
Postat de the_cezar pe 06 Octombrie 2011, 13:30

nici 24 de etape nu era mult

Cand Semedo l-a rupt pe Plesan intr-un meci CFR-Steaua acum cativa ani cate etapa merita ? PS : Din ce tin eu minte Semedo atunci nu a primit nici macar cartonas galben...

the_cezar
the_cezar  •  06 Octombrie 2011, 13:30

nici 24 de etape nu era mult

pietreanul
pietreanul  •  06 Octombrie 2011, 12:36

are ce merita Steaua, ce ne mai miram atata, ramanea sa-i scoata oasele afara, ca sa fie lamurita comisia ca merita suspendat cloncanul !??? natia matii de judecator, Gardos, a distrus un fotbalist si vrea si aplauze ???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează