FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua poate rezolva prima afacere a verii: ”Îl așteptăm pe Gigi Becali la negocieri”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2015 20:27

Vlad Munteanu, administratorul special al celor de la U Cluj, a vorbit despre interesul Stelei pentru portarul Robert Veselovsky, 29 de ani.

”Vom ajunge să avem discuţii despre transferul lui Veselovsky, aşa cum a spus şi Gigi Becali, dacă Steaua va lua campionatul şi se va investi. Pentru noi, în momentul de faţă, orice discuţii legate de orice jucător sînt binevenite.

Ne dorim, în cazul în care rămînem în prima ligă, să construim un buget şi să le dăm şansa celor care şi-au făcut treaba pentru echipă să plece la mai bine, pentru că situaţia financiară nu va fi una bună", a spus Vlad Munteanu la DigiSport.

Gigi Becali a anunțat o listă de 7 jucători pe care Steaua va încerca să îi achiziționeze în această vară, însă numai dacă ”roș-albaștrii” vor cîștiga titlul. (Detalii aici)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Mai 2015, 14:24

nu as da mai mult de 100 de mii pe asta la 29 de ani si nu e cine stie ce @ cica investeste daca nu ia campionatu,pai daca nu il ia ,este prapad daca nu investeste,termina pe 10 la anu

cracker
cracker  •  15 Mai 2015, 11:53

Il asteapta la negocieri sa ceara banii pe el,o gramada de bani, ca si cand ei au castigat campionatul, nu se chinuie sa ramana in A.

marioa
marioa  •  15 Mai 2015, 09:03
Postat de Jiji Belciug pe 14 Mai 2015, 22:55

Pun pariu ca Becali nici n-a auzit de portarul lui U, dar cu ajutorul dezinformator al GSP, e transferat doar pentru cateva zile, adica pana la finala ca sa ajute steaua si pe urma evident ca nu intra in planurile piperei.

Ai dreptate partial. Becali auzise ca U Cluj are un portar ca orice alta echipa dar nu ii stia numele. El cu gurita lui a spus ca vra portarul de la U Cluj dar a recunoscut ca nu stie cum il cheama. A spus si el in interviul ala cate un jucator de la alte echipe stiind ca fiecare echipa are portar, fundasi, mijlocasi si atacanti. Nici numele lui Tamuz nu il stia dar voia un atacant de la Petrolul. Lista aia de 8 prioritati a fost data de Becali presei nu invers.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează