FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali a făcut lista de transferuri! A dezvăluit 7 nume care vin dacă Steaua ia titlul

Constantin Budescu
Constantin Budescu

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2015 20:46

Steaua se bate la titlu cu ASA (65p mureșenii / 63p roș-albaștrii) iar Gigi Becali a declarat că și-a făcut lista de transferuri pentru sezonul viitor, dacă echipa va triumfa în acest final de campionat.

"Dacă vom lua titlul, știu deja jucătorii pe care îi vreau.  De la CFR vreau să îl aduc pe Tade (28 de ani, atacant), doi jucători de la Astra, William de Amorim (23 de ani, mijlocaș stînga) și Constantin Budescu (26 de ani, mijlocaș ofensiv).

De la Petrolul vreau să îi aduc pe Alcenat (29 de ani, fundaș dreapta), Toto Tamuz (27 de ani, atacant) și Teixeira (34 de ani, mijlocaș stînga), iar de la U Cluj pe Veselovsky (29 de ani, portar)", a spus Becali la DigiSport.

Cum arată echipa probabilă în sezonul viitor:

VESELOVSKY - ALCENAT, Varela, Tamaş (Papp), Guilherme - TEIXEIRA, L. Filip - Chipciu, BUDESCU, DE AMORIM - TADE (TAMUZ)

"Steaua pentru mine e o afacere de 10, 15 milioane de euro pe an. Mi-am recuperat 40 de milioane, iar la ora asta FCSB are profit 15 milioane de euro, pentru care am plătit impozit și pot să-i retrag la orice oră" Gigi Becali

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (106)
theonlyone.1
theonlyone.1  •  08 Mai 2015, 15:27

Eu v-am zis de multa vreme ca *** traieste din banii castigati din club, dar unii dintre voi il deplangeau... vai saracul ce se speteste el sa bage bani la Steaua !!! Si uite asa am ajuns sa fim catalogati prin prisma "meseriei" patronului si sa tinem cu o echipa ajunsa umbra a ceeace a fost candva... desi, cam tot fotbalul romanesc e umbra a ceeace a fost candva. Doar aia cu frustrare, chin, dementa in ADN si-au pastrat stilul , au ramas tot de-ai dosariadelor , corpodenilor, moetului, etc :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sphinxx
sphinxx  •  08 Mai 2015, 12:22
Postat de randoom_._ pe 08 Mai 2015, 03:33

??? brasovu? iasi? teemsoara? de pe echipele de la retrogradare? ***? hai sa fim seriosi dinamo si rapid se umilesc singure de parca au umilinta in adn. deci nu se chinuieste nimeni sa se umileasca se umilesc ele. pai in ce tara din europa ai vazut tu ca o echipa sa faca mai multe puncte in europa decat toate celalte echipe la un loc? numai in Romania se intampla asta si aceea echipa este Steaua. sau in ce tara ai vazut tu un derby asa de dezechilibrat ca in Romania? doar Steaua dinamo este asa dezechilibrat. in alte tari o echipa are mai multe campionate,alta mai multe cupa,una are mai multe perfromante europene,alta mai multe victorii in meciurile directe. la noi in Romania Steaua are tot in derbyuri si dinamo nimica. pai iti dai seama ca daca,castiga Steaua campionatul mai dispar jumatate din antistelisti. deja o mare parte din antistelisti au disparut o data cu depunctarea lui ***j. eu nu vreau o tara in care toti Romanii ajuns sa tina cu Steaua dar spre asta ne indreptam. se vede din commenturile de pe gsp,80% din commenturi sunt ale stelistilor.

in retur nu a fost derby dezechilibrat Rapid cu FCS, a fost un meci chiar bun

444001919101397
Florean Andrei  •  08 Mai 2015, 12:17

Becali, ai vândut jucătorii buni, ţi-ai recuperat milioanele investite aşa că mai bine pleacă !

Vezi toate comentariile (106)
Comentează