FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua rezistă doar o repriză! » Elevii lui Reghecampf obosesc repede

Defensiva Stelei nu mai este atît de sigură ca în campionatul trecut
Defensiva Stelei nu mai este atît de sigură ca în campionatul trecut

Articol de - Publicat joi, 06 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 septembrie 2012 11:33

Şumudică a rîs de roş-albaştri, ”aveau cîrcei în partea a doua a meciului cu noi”, iar Viorel Tănase pregătise jocul din Ghencea ca să profite de problemele fizice ale jucătorilor lui Reghe.

Abia a început sezonul, iar programul a fost unul blînd, dar Steaua deja are probleme. Adversarele ei au remarcat că roş-albaştrii nu rezistă la un nivel bun mai mult de 45 de minute. Viorel Tănase pregătise jocul Oţelului din Ghencea cu gîndul să reziste în apărare în prima parte a jocului ca să profite în mitanul secund.

"Steaua va scădea ritmul pe parcursul meciului. Important e să scăpăm de minutele de start, cînd vor veni peste noi!", le zisese Tănase fotbaliştilor lui. Scenariul a fost valabil, doar că Rocha a marcat repede din ofsaid, apoi a înscris şi Pintilii, iar gălăţenii n-au fost capabili să înscrie decît un gol, chiar dacă Steaua scăzuse şi se chinuia să reziste în avantaj.

FC Vaslui, singura formaţie care i-a învins pe "militari" în acest sezon din Liga 1, a beneficiat şi ea de transformarea trupei lui Reghecampf, pe parcursul aceluiaşi meci, dintr-una agresivă şi puternică într-una incapabilă să reacţioneze. Şumudică a rîs de Gigi Becali, în direct la DigiSport: "Nea Gigi, după ce ne-aţi dat primul gol puteaţi să faceţi şi 4-0, dar la cum aţi jucat în ultimele 30 de minute, aţi scăpat uşor numai cu 3-1 pentru noi! Jucătorii tăi aveau cîrcei în repriza a doua!".

Reghecampf a fost şi el şocat
Scăderea pe care a înregistrat-o Steaua în meciul cu Oţelul a fost sesizată şi de către Laurenţiu Reghecampf. "După ce am marcat n-am mai jucat aşa cum vreau eu. Bine, măcar, că am cîştigat!". La mijlocul săptămînii trecute, Reghe menajase cîţiva dintre fotbaliştii importanţi în returul cu Ekranas (3-0), tocmai ca să-i aibă odihniţi şi în formă bună în campionat.

4 goluri a încasat Steaua în prima repriză în primele 7 etape. În partea a doua a partidelor a primit 5 goluri, dintre care 3 doar la Vaslui

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
apasulliviu
apasulliviu  •  06 Septembrie 2012, 17:54

Mi-as dori sa-mi spuna cineva pe cate posturi dintr-o echipa are Steaua jucatorul nr.1 din tara. MULTUMESC.

silviu74
silviu74  •  06 Septembrie 2012, 16:53

mai scula mica e grav daca plaiesii tai au invins steaua datorita oboselii si gafelor lui stanca, inseamna ca voi sunteti pe nicaeri , fara valoare. steaua v-a ascuns mingea 70 minute si tin sa-ti spun ca rezistenta se dobindeste repede, valoarea nu!

terminatorul2
terminatorul2  •  06 Septembrie 2012, 16:26

Ăsta are cărcei la cap !!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează