FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SĂGEATA NĂVODARI, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua riscă să rămînă fără "Gladiator": "Vorbim şi nu facem nimic! Bourceanu nu poate sta aşa la infinit"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2013 17:38

Steaua riscă mult în cazul lui Alexandru Bourceanu, căruia îi expiră contractul vara viitoare, dar nu a primit încă o ofertă de prelungire.

Anamaria Prodan, agentul căpitanului "roş-albaştrilor", spune că mijlocaşul de 28 de ani va negocia cu orice echipă la iarnă, dacă nu va primi o ofertă din partea Stelei.

"Nu ar fi ok ca Steaua să rămînă fără Bourceanu. Patronul ar fi supărat. Dacă tot vorbim şi tot vorbim şi nu facem nimic, nu poţi să stai aşa la infinit. El poate semna ca jucător liber din iarnă, cînd în intră în ultimele şase luni de contract.

Problema e că toţi vor să fie şefi la Steaua, se umflă precum curcanii. Într-un final o să ajung eu la Gigi Becali. Lucrul cel mai important este ca jucătorii pe care îi reprezint să fie mulţumiţi", a spus Anamaria Prodan la sportro.

3,2 milioane de euro este cota lui Bourceanu, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
tonimirea
tonimirea  •  14 Septembrie 2013, 08:05

Parca vad articolele de acum 2 saptamani cu cei 900000 de Euro pe care ii castiga Bourceanu la Steaua ,cel mai bine platit jucator din Romania. Acum aflam ca totul este o minciuna gogonata precum toate minciunile care vin dinspre clubul lui Gigi ,care de fapt nu este al lui,care de fapt .................................

imperator1
imperator1  •  14 Septembrie 2013, 07:21
Postat de roadster1988 pe 14 Septembrie 2013, 06:24

hai sa fim seriosi.un puscarias nu poarte primi ccurve la camera intima.ar fi imoral din partea acestei institutii respectabile de invatamant din jilava sa accepte acest lucru.

2- 1 , iti spune ceva ?

dynamovist
dynamovist  •  14 Septembrie 2013, 07:21
Postat de montrealez pe 14 Septembrie 2013, 06:06

Eu cred ca lu Bourceanu i s-a facut oferta de prelungire, insa nu se inteleg la bani. Cu alte cuvinte Alex Bourceanu trage de timp. Omu a zis clar la TV ca vrea sa plece. O dau toti ca orice fotbalist vrea sa plece la mai bine. Ce-ar fii sa fiti si profesionisti si sa ne rspectati si pe noi astia care suntem Stelisti si care nu apreciem cand Bourceanu, Tatarusanu, Lato si altii se dau in vant pe la TV cum ar vrea ei sa plece in Europa. Pt declaratiile astea mi-a scazut f mult respectu pt ei. Lipsa de respect pt o echipa de talia Stelei care i-a introdus in Fotbalul European. Inteleg situatia si e normala, insa condamn faptul ca au facut asta public si nu s-au abtinut.

Steaua e in Europa datorita lor. Acelasi respect trebuie sa-l iba si clubul fta de jucatori.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează