FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - STEAUA, MÎINE, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua şi-a prezentat noul echipament » Tricouri ca o clădire de 800 de metri!

Steliştii nu joacă în Ligă, dar vor avea echipament de Champions League +4   FOTO
Steliştii nu joacă în Ligă, dar vor avea echipament de Champions League

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 iulie 2011 07:29

Steaua va folosi în sezonul următor echipamente al căror design copiază Burj Khalifa, cea mai înaltă construcţie din lume.


Tătăruşanu şi Gardoş s-au îmbrăcat precum o clădire din Dubai! Steaua şi-a prezentat ieri echipamentul pe care îl va folosi în campionatul care începe sîmbătă şi tricourile produse de Nike copiază, ca design, felul în care arată Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, de 828 de metri. E vorba despre dungile verticale asimetrice de pe faţa bluzelor, trasate după designul celebrei construcţii. Pe lîngă arhitectura turnului din Dubai, ele mai conţin şi elemente inspirate de o altă clădire, Piaţa de flori din Barcelona.

Verde ca la Sevilla
Roş-albaştrii vor fi echipaţi cu un material realizat din sticle reciclate! Pentru tricoul lui Nicoliţă, spre exemplu, a fost nevoie de 13 recipiente din plastic. Poliester reciclat se numeşte materialul produs astfel. Tot el îl îmbracă şi pe Tătăruşanu, a cărui bluză e verde, asemănătoare cu aceea pe care a purtat-o Helmuth Duckadam în finala legendară din 1986, cînd goalkeeperul "militarilor" a salvat patru lovituri de departajare şi Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

Mesaj din galerie
Tricourile au, pe partea interioară, inscripţionat un slogan provenit dintr-un cîntec al galeriei Stelei: "Trup şi suflet pentru culori". Gardoş şi ai lui nu şi-au mai schimbat şi echipamentul de deplasare, care rămîne cel galben, pe care echipa l-a inaugurat în stagiunea trecută în meciul cu Liverpool, din Europa League, pierdut cu 1-4, şi în care a pierdut şi Supercupa României, 0-1 cu Oţelul.

"Măcar ca echipament sîntem în topul fotbalului din Europa. Mai rămîne să şi jucăm la acel nivel"
Florin Gardoş, fundaş Steaua

"Pentru mine e un sentiment incredibil să îmbrac tricoul Stelei, indiferent de modelul lui. Sînt mîndru şi sper să-mi păstrez tricoul primei echipe!"
Iulian Roşu, mijlocaş Steaua

Alte detalii despre noul echipament al Stelei:
- Tricoul a fost denumit Nike Precision Game Jersey
- Şorturile pentru meciurile de acasă sînt disponibile în două variante: roşu şi albastru
- În zona de sub braţe şi în partea inferioară a tricoului există sute de găuri mici, făcute cu laserul, care au rolul să regleze temperatura corpului.

Gazeta le-a prezentat în exclusivitate
Steaua a arătat abia ieri tricourile cu care va debuta în noul campionat sîmbătă, la Sibiu, de la ora 17:00. Dar Gazeta a prezentat de-acum o lună, în exclusivitate, tricourile Nike pe care le-au primit roş-albaştrii.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (11)
1947fcsb
1947fcsb  •  22 Iulie 2011, 12:10

Nu meritam asa tricouri...

shonty83
shonty83  •  22 Iulie 2011, 11:50

E bine ca au echipament de UCL. Echipa nu au ,cu exceptia a 3-4 baieti care au demonstrat ca sunt fotbalisti restul sunt bombe Stadion nu au. In curand o sa ramana si fara suporteri. Si toate astea din cauza salvatorului Jiji Berbecali.

panconecaca2
panconecaca2  •  22 Iulie 2011, 11:27

Da-l in p...a de echipament....N-are nici o importanta....Puteti sa jucati si in p...a goala ...Doar s-o faceti din nou pe Torje sa boceasca

Vezi toate comentariile (11)
Comentează