FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Ștefan Bănică se implică în salvarea lui Dinamo! Anunțul oficial: „Acum am vrut să dezvăluim”

DINAMO. Ștefan Bănică, 53 de ani, cântăreț și actor, este membru DDB. Anunțul a fost făcut pe Facebook de către suporterii „câinilor”.
DINAMO. Ștefan Bănică, 53 de ani, cântăreț și actor, este membru DDB. Anunțul a fost făcut pe Facebook de către suporterii „câinilor”.

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2021 14:30 / Actualizat vineri, 01 ianuarie 2021 14:58

DINAMO. Ștefan Bănică, 53 de ani, cântăreț și actor, este membru DDB. Anunțul a fost făcut pe Facebook de către suporterii „câinilor”.

ACTORUL, CÂNTĂREȚUL și CÂINELE ȘTEFAN BĂNICĂ SUSȚINE PROIECTUL SOCIOS DDB.

Nu e chiar ușor să crești în umbra unui nume mare. Riscul este să rămâi în ochii tuturor drept „fiul lui...”

Așa a fost și pentru Ștefan, mai ales că purta și numele celebrului său tată, talentatul actor Ștefan Bănică.

Până într-o zi, când toate colegele noastre de școală nu mai visau altceva decât să-l întâlnească pe băiatul din „Liceenii”.

De atunci, Ștefan a fost într-o continuă ascensiune ca artist. În teatru, în muzică, televiziune sau cinematografie, a ajuns un nume greu, foarte greu și foarte căutat. N-a luat numai numele de la tatăl său. A luat arta de a rosti și pe cea de a cânta. A luat și pasiunea pentru fotbal dar pe o altă cale. Oricât de mult l-a tras Ștefan cel Senior spre Giulești, Ștefan cel Mare l-a convins mai mult și l-a atras iremediabil.

Faima sau lumina reflectoarelor nu l-au împiedicat niciodată să-și declare public, chiar la microfon, apartenența sentimentală alb-roșie.

Atât de mult a contat Dinamo, încât și-a asumat riscul să-și piardă din admiratori. Nu și din admiratoare, pentru că fostele noaste colege îl mai visează și acum.

Și noi continuăm să visăm la un AN NOU în care porțile stadionului se vor deschide. Visăm că echipa noastră va fi tot acolo... Ne adunăm cu mic cu mare din Sălăjan, din Obor, din Titan, din calea Moșilor, umplem tribunele și auzim din stația de amplificare: „Astăzi în ȘTEFAN CEL MARE, se adună galeria câinilor...”

LA MULȚI ANI, ȘTEFANE!

LA MULȚI ANI, CÂINILOR!

Ștefan este unul din cei 12.000 care țin în viață Dinamo. S-a înscris în DDB de ceva timp, dar am vrut să-l anunțăm astăzi, ca să încheiem anul 2020 cu ceva frumos

Comunicat PCH

ACTORUL, CÂNTĂREȚUL și CÂINELE ȘTEFAN BĂNICĂ SUSȚINE PROIECTUL SOCIOS DDB. Nu e chiar ușor să crești în umbra unui...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Thursday, December 31, 2020

Ștefan Bănică se alătură astfel unor nume importante care sunt membri DDB, precum Cornel Dinu, Mircea Lucescu, Cristi Borcea sau fostul ministru Andrei Gerea.

Suma impresionantă strânsă de suporterii lui Dinamo în 2020

Programul socios „Doar Dinamo București” a strâns 800.000 de euro din cotizații numai în 2020!

Peste 12.000 de susținători dinamoviști au donat bani pentru a pune umărul la salvarea clubului, intrat într-un serios impas financiar după ce Ionuț Negoiță a cedat acțiunile unui fond de investiții spaniol reprezentat de către Pablo Cortacero. 

În total, suma obținută de suporterii-acționari se ridică la 860.000 de euro!

20,06 la sutădin acțiunile lui Dinamo sunt deținute de suporteri

VIDEO. Cum se impuneau jucătorii la Dinamo: „Șase luni în probe pe 5.000 pe lună, apoi 20.000!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Nicolae Badea anunță o răsturnare de situație la Dinamo: „Vă spun eu ce se va întâmpla”

Ante Puljic, pariu în seara de Revelion: „Dacă face asta, mergem în play-off! Cheia e la el”

Playtech: Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!


Comentarii (27)
mehighms
mehighms  •  03 Ianuarie 2021, 07:09
Postat de creeperno pe 01 Ianuarie 2021, 22:39

Bravo ca ai aruncat bani in buzunarele lui bucurica si lui gerea. Trebuia sa vorbesti cu couto si sa virezi direct in contul clubului. Sunt importanti si 48 de euro pana ajung banii domnului Cortacero

cat poti sa fi de pro.st

unnick
unnick  •  02 Ianuarie 2021, 20:32

. . .da mai desteptilor ,(unii )cind aveam "echipele comuniste " Rapid ,Dinamo ,Steaua ,Steagul Rosu Brasov ,etc ,etc ajungeam prin niste amarite de semifinale ale cupelor europene ,prin sferturi ,ba mai aveam curajul sa si sfidam occidentul sa ne masuram cu ei,si sa le insfacam cupa campionilor europeni.,erau echipe fabricate ,venite cu tancurile ,etc ,etc .plus ca toate dar toate performantele echipei nationale sau obtinut din selectia si munca "nejudicioasa" dinainte de 89 .E mai bine azi in plin elan capitalist ,cind nu trecem de turul doi preliminar in Europa League ,iar de 20 de ani nu batem Finlanda si Islanda ,carora le dadeam 8-9 goluri pe meci .Iar la federatie ,totusi era mai bine cu Mircea Sandu si cu nea Mitica fiindca astia ,erau hirsiiti in ale fotbalului ,cum sint si in occident , (vezi Patini ,sau Hoenes ),dar faceau macar treaba .Asa am pus unul cu trecere la sticla si impus de doi *** chiar si sportiv P. si D.,care spre comparatie pentru unii neavizati ,este egal sa pui sa piloteze un AIRBUS pe un frizer ,cam asa este Burleanu la federatie .Pe vremuri ,marele fotbalist Lita Dumitru , zicea in vestiar ,cum a venit Titi Teasca sa-i arate cum sa loveasca mingea cu ristul ,introducind mina in gheata de fotbal ,si -i spune lui Lita uite " asa se loveste " cind el , de abia se uscase de la transpiratia duelurilor cu Pele . . .Si nu uitati ,nu banul ,e chiar totul in fotbal .Exemplu - Liverpool ,sau Bayern ,comparativ

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unitedsteaua50
unitedsteaua50  •  02 Ianuarie 2021, 10:07

Bravo stefan banica! Caine vechi si civilizat! Asa se castiga respectul!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează