FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ştefan Bărboianu îşi recunoaşte vina la faza din care CFR a egalat: "Îmi asum penalty-ul!"

Bărboianu nu s-a descurcat strălucit la Cluj în postură de fundaș central, motiv pentru care a primit din partea Gazetei nota 4 // Foto: Raed Krishan
Bărboianu nu s-a descurcat strălucit la Cluj în postură de fundaș central, motiv pentru care a primit din partea Gazetei nota 4 // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 23:39

Sîmbătă seara, "feroviarii" clujeni au reintrat în joc în urma unui 11 metri provocat de Ştefan Bărboianu, care l-a faultat în careu pe Larie.

Ieri, Bărboianu a acceptat să explice pentru cititorii Gazetei faza din care a ieşit penalty-ul (VIDEO): "E adevărat că a fost un contact acolo, am avut mîna pe adversar, dar a fost mai mult o luptă corp la corp, el a căzut primul, iar eu peste el. Mă rog, acum nu mai contează ce a fost, îmi asum vina, am greşit. M-am uitat după meci încontinuu la reluări şi sigur nu am să mai repet o astfel de greşeală în viitor".

"Roti nu s-a concentrat"
Mijlocaşul "cîinilor", care în Gruia a jucat stoper, a vorbit şi despre faza în care Dorin Rotariu a irosit o ocazie monumentală, din situaţie de 1 contra 1 cu Felgueiras: "Dacă vă uitaţi pe reluări, la faza aceea, eu eram deja cu mîinile în aer şi mă bucuram pentru gol. Din păcate, nu a fost să fie, iar în loc de 2-1 pentru noi în scurt timp s-a făcut 2-1 pentru ei. Probabil că Roti a avut un moment în care şi-a pierdut concentrarea, acolo eu aş fi dat simplu, şut cu interiorul, dar nu mai contează, cînd pierdem, o facem cu toţii, cînd cîştigăm la fel".

"Dacă nu faultam în careu, sînt sigur că eram din nou lăudat pentru evoluţia mea ca fundaş central, aşa cum s-a întîmplat şi după meciurile cu Rapid şi Craiova. În afară de penalty, cred că m-am achitat bine de sarcini" (Ştefan Bărboianu, mijlocaş Dinamo)

"Îmi doresc din suflet să dau gol cu Pandurii. O dată pentru că sînt oltean, dar şi pentru a-mi repara greşeala din meciul cu CFR" (Ştefan Bărboianu, mijlocaş Dinamo)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
andytheblue
andytheblue  •  20 Octombrie 2014, 16:51
Postat de andrey.fcd pe 20 Octombrie 2014, 15:58

Du-te la steaua barboianule, ca acolo sigur te-ai achita bine de sarcini.

lasa sa ramana la voi si pac pac inca un autogol in derby :)))

cainelup
cainelup  •  20 Octombrie 2014, 16:04

Petardele barboianu si roti au explodat din nou si promit in continuare.

andrey.fcd
andrey.fcd  •  20 Octombrie 2014, 15:58

Du-te la steaua barboianule, ca acolo sigur te-ai achita bine de sarcini.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează