FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Acționarul lui CFR Cluj s-a amuzat copios după victoria cu Dinamo: „Am luat exemplul celor de la Barcelona”

CFR Cluj - Dinamo 1-0 // foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA +48   FOTO
CFR Cluj - Dinamo 1-0 // foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 11:01 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 11:23

Ștefan Gadola, acționarul minoritar de la CFR Cluj, a comparat victoria echipei sale cu Dinamo, scor 1-0, cu cea obținută de Barcelona luni, 1-0 cu Real Valladolid. 

CFR Cluj s-a impus cu Dinamo la limită, 1-0, cu un gol venit în minutul 80, deși a jucat mai bine de o repriză cu doi oameni în plus! În aceeași seară, Barcelona a câștigat greu cu Real Valladolid, cu un gol venit în minutul 90, după ce oaspeții rămăseseră în inferioritate numerică. Asemănările dintre cele două partide l-au făcut pe acționarul minoritar de la CFR Cluj să glumească, spunând că echipa sa a câștigat precum Barcelona.

Ștefan Gadola, acționar CFR Cluj: „Eram siguri că vom bate Dinamo, dar a fost greu”

„Parcă am luat exemplu celor de la Barcelona, și ei au făcut așa (râde). Ăsta este sportul, am jucat mai puțin inspirat, mai puțin motivați poate. Cei de la Dinamo au fost mult mai aspri, mai doritori din punctul meu de vedere. Am văzut câteva meciuri ale lor și eram sigur că îi vom bate, dar ieri a fost greu, au fost mai determinați decât noi. Probabil jucătorii noștri s-au gândit că va fi un meci ușor, dar uite că s-a întâmplat să câștigăm cu greu.

Dorința staff-ului va fi să îi motiveze mai tare, să îi determine să facem un joc bun la Craiova. Chiar dacă lipsește Cipri (n.r. - Ciprian Deac), asta este, astfel de lucruri se pot întâmpla. Trebuie să mergem înainte cu multă determinare, să câștigăm la Craiova și mai departe să facem jocuri foarte bune pentru a câștiga campionatul. Mai sunt 10 meciuri, trebuie să arătăm că suntem buni și că putem câștiga campionatul.

Eu mă bucur că până la urmă am câștigat, chiar dacă cu mari emoții. Nu pot spune că nu sunt îngrijorat după ce am văzut cum jucăm, dar acum nu avem decât să motivăm jucătorii prin staff-ul tehnic, să jucăm cum trebuie”, a declarat Gadola la Pro X. 

VIDEO. Ștefan Gadola, dezamăgit de jocul echipei sale după CFR Cluj - Dinamo: „Nu suntem noi!”

Mai multe știri despre CFR Cluj - Dinamo:

PCH, mesaje dure după meciul cu CFR! Fanii, derapaj violent la adresa centralului: „A început jaful! Știam că ești bârsană”

Jucătorul lui CFR Cluj, luat tare după meciul cu Dinamo: „Tu faci așa ceva? Trebuie să ai bun simț!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
epic.drama
epic.drama  •  06 Aprilie 2021, 13:36

La cfr vad ca se poarta fonfleurile gigiste de autobaza!

ertyuiop
ertyuiop  •  06 Aprilie 2021, 13:18

CFR a aratat groaznic aseara, ar fi o mare surpriza sa-i incurce pe Craiova in ultima etapa!

tataika
tataika  •  06 Aprilie 2021, 12:14

“Glumitza” asta chiar e “stire”?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează