FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL 1-0

VIDEO Concluziile acționarului de la CFR Cluj după 1-0 cu Farul: „Ăsta e stilul lui Dan Petrescu. Că ne chinuie, e altă problemă”

CFR Cluj - Farul // foto: Imago Images
CFR Cluj - Farul // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 09:46 / Actualizat luni, 02 mai 2022 11:32

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, a comentat succesul cu Farul din etapa 7 a play-off-ului Ligii 1, scor 1-0.

Gadola s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut de „vișinii”, care îi apropie de al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1. Referitor la prestația lui CFR și la scorul final, Gadola a afirmat că „este stilul lui Dan Petrescu”.

Dan Petrescu a răbufnit după victoria cu Farul: „Suntem disperați! Acum am fi sărbătorit titlul”
CFR CLUJ - FARUL 1-0
Dan Petrescu a răbufnit după victoria cu Farul: „Suntem disperați! Acum am fi sărbătorit titlul”

Ștefan Gadola, acționar minoritar CFR Cluj, a comentat succesul cu Farul

„E foarte bine că am câștigat, sunt fericit, mă bucur mult. Este o victorie foarte, foarte importante. Toate cele 3 meciuri rămase mă îngrijorează. Văd băieții motivați, își doresc, așa că mergem înainte. Nu am griji deosebite.

Astea sunt scorurile și fotbalul lui Dan. Dan a făcut 3 puncte. Ce mai contează altceva, ce să discutăm? M-am obișnuit cu stilul lui Dan. Îl felicit, bravo lui!, a făcut 3 puncte frumoase. Că ne chinuie, asta e altă problemă, ăsta e fotbalul”, a declarat Gadola la GSP Live.

Ștefan Gadola: „Băieții tineri de la Farul sunt extraordinari”

Acționarul campioanei a comparat prestația rivalei de duminică seara cu cele din meciurile cu FCSB (0-4) și CSU Craiova (0-3), celelalte formații cu șanse la titlu. Gadola a vorbit în termeni elogioși despre „puștii” lui Gică Hagi:

„Farul mi-a părut mult mai ambițioasă, a jucat mult mai bine, a avut posesie. Ni s-au părut mult mai buni decât în ultimele două meciuri. Au băieți tineri extraordinari, jos pălăria! Orice echipă care joacă cu noi dorește să ne bată, ar fi o performanță”.

Mai multe știri din Liga 1: 

CFR Cluj, taxată după prestația din meciul cu Farul: „Nu mai are siguranță și organizare”

Concluzie categorică după CFR Cluj - Farul: „Nicio șansă cu FCSB”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gabortelevizor
gabortelevizor  •  02 Mai 2022, 12:25
Postat de jabs pe 02 Mai 2022, 11:21

sunteti penibili toti la clubul ala.....

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionica007
ionica007  •  02 Mai 2022, 12:10

Nu stiu ce naiba are Clujul asta... ''U''-istii ne-au facut de toata minunea cu gainarii din Slobozia, ''franarii'' erau la un pas de aceeasi isprava...

dora
dora  •  02 Mai 2022, 12:02

Așa și...vă place să fiți chinuiți până în ultimul minut al prelungirilor în loc să dați 2-3 goluri până la pauză ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează