FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEŞ - DINAMO, 10 IUNIE, ORA 20:00

Ştefan Radu îl atacă pe Giani Kiriţă: "Un dinamovist adevărat nu ar fi spus ce a zis Giani" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2009 00:00

Fostul fundaş al lui Dinamo, Ştefan Radu, le ia apărarea elevilor lui Mircea Rednic în faţa acuzelor lui Giani Kiriţă, care a criticat lipsa de agresivitate a "cîinilor" în partida pierdută în cu Ştefan cel Mare cu FC Braşov.

"Nu era atmosferă bună în vestiar numai pe vremea lui Kiriţă. Nu uitaţi că şi noi am luat un titlu, am reuşit să facem unele lucruri importante şi lumea ne-a lăudat. A fost un sezon mai slab, dar nu uitaţi că Dinamo a condus aproape tot campionatul!

Fiţi siguri că un dinamovist adevărat nu ar fi spus niciodată ce a spus Giani.
Plănuisem să merg la Piteşti alături de băieţi pentru a sărbători cîştigarea titlului, dar nu a fost să fie", a spus Ştefan Radu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  09 Iunie 2009, 22:45

Mai lasane radule!GIANI KIRITA e fotbalist adevarat nu papa lapte ca ~vedetele ~ de acum printisorul cristea,zicu sau alcolici anonimi ca izvoranu,goian,torje,tamas si pulhac.MAi radu MAMII tu nu ai inteles nimic din ce a vrut sa spuna giani.KIRITA avea atitudine rupea gazonul se daruia iar tu daca nai inteles faci banca la,lazio.GIANI vino inapoi sa refacem spiritul adevarat allui DINAMO>

 •  09 Iunie 2009, 21:26

Felicitari Radule! Un dinamovist adevarat se duce si se face muci in fiecare seara si la Roma. Nu doar la Bucuresti. Mai da-ne un sms cand mai prinzi banca de rezerve.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează