FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Steliano Filip, dezvăluire HALUCINANTĂ la GSP Live: „Mi s-au oferit 20-25.000 de euro ca să iau un cartonaș galben”

Steliano Filip era unul dintre principalii vizați ai arbitrilor în perioada în care evolua la Dinamo // FOTO: GSP
Steliano Filip era unul dintre principalii vizați ai arbitrilor în perioada în care evolua la Dinamo // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 10:00

Steliano Filip, 25 de ani, a fost invitat joi dimineața la emisiunea GSP Live, acolo unde a rememorat evenimentele importane petrecute până acum în cariera sa. 

Fără să ezite, Filip a relatat cum, în perioada în care evolua la Dinamo, două persoane i-au oferit „20-25.000 de euro” pentru a încasa un cartonaș galben într-un meci. Fundașul spune că a refuzat pe loc propunerea venită. 

 

„Mi s-a propus așa ceva. Totul a venit printr-un prieten de-ai mei de la juniori. Mi s-a spus să mă întâlnesc cu cineva care vrea să vorbească ceva important. Am primit un telefon să mă întâlnesc cu cineva, eu eram în Mall Băneasa cu soția, urma să mergem la film.  Mi s-au propus 20-25.000 de euro ca să iau un galben. Am rămas wow! Era în perioada în care jucam la  Dinamo.

Cei cu care m-am întâlnit erau români. Ne-am întâlnit, am stat un minut. Mi-au zis: «Pune-ți telefonul mai încolo să vorbim ceva». M-am ridicat și am plecat, am spus că niciodată nu fac așa ceva. Nu sunt bani munciți, m-am gândit la familie, m-am gândit la viitorul meu”, a spus Filip, la GSP Live. 

Steliano Filip a evoluat de-a lungul carierei la FC Maramureș, Dinamo, Hajduk Split și Dunărea Călărași.

49 de galbeneîn 153 de meciuri în toate competițiile a încasat Steliano Filip la Dinamo 

A pățit-o și Duckadam

Situația incredibilă în care a fost pus Steliano Filip pare trasă la indigo cu cea relatată de Helmuth Duckadam, legendarul goalkeeper al Stelei, care a fost abordat înainte de finala Cupei Intercontinentale din 1986, când Steaua a fost învinsă de River Plate, 0-1.  

„La Tokyo m-au abordat doi indivizi, din Hong-Kong sau Bangkok, nu mai ştiu. M-au invitat la o cafea, la o bere şi mi-au oferit o sumă frumoasă de bani dacă pierdem la două goluri diferenţă.

Când au aflat că nu joc (n.r. - portarul era accidentat) l-au chemat pe Stângaciu. Când a auzit, Stângaciu s-a dus la Valentin Ceauşescu, iar Valentin i-a zis sa le ia banii şi să apere cum trebuie. Dar nu a vrut, îi zicea lui Valentin că îi e frică, că îl omoară”

„Era o chestiune de jumătate de milion de dolari, atât voiau să parieze. Nu mai ştiu cât voiau să îmi ofere, 20-30.000 de dolari parcă” Helmuth Duckadam despre acel eveniment

Vezi și: PCH, mesaj de o violență extremă pe Facebook » Ultrașii anunță noi proteste: „Bălănele, vrei să mai rămâi la Dinamo? Te învățăm noi cum să faci...”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
danirovl
danirovl  •  06 Iunie 2019, 18:42

Ee..cam asa se agata la pariuri...jucatorii aia de peste 30 ani ,pe sfarsit de cariera rup la pariuri!

corsair83
corsair83  •  06 Iunie 2019, 12:46

Inteligent mod au gasit si mafiotii pariurilor...nu te mai chinui sa blatuiesti rezultatul unui meci..prinzi un jucator il pui sa ia galben si faci lejer o cota de 4 - 100% sigura

cobra_z
cobra_z  •  06 Iunie 2019, 12:27

adevarul e ca filip auzind asa ceva s-a gandit ca daca ia 25000 pt un galben , mai bine ia direct rosu pt 50000...din pacate aia pariasera pe galben si n-a mai luat nimeni nici un ban ...iar dinamo a pierdut meciul in 10 jucatori...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează