FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // PCH, mesaj de o violență extremă pe Facebook » Ultrașii anunță noi proteste: „Bălănele, vrei să mai rămâi la Dinamo? Îți curg balele după comisioanele lui Giovanni”

Ultrașii lui Dinamo au mers la Săftica și au boicotat conferința de prezentare a lui Eugen Neagoe // FOTO: Raed Krishan
Ultrașii lui Dinamo au mers la Săftica și au boicotat conferința de prezentare a lui Eugen Neagoe // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 09:15

Ultrașii lui Dinamo au declanșat un scandal de proporții după ce Mircea Rednic a fost demis din funcția de antrenor al „câinilor”. Suporterii au creat haos la hotelul lui Negoiță, apoi au boicotat prezentarea lui Eugen Neagoe, terminând cu o vizită fulgerătoare la casa directorului general Bogdan Bălănescu. 

Fanii roș-albilor au reacționat și pe pagina de Facebook. Miercuri seara, aceștia au transmis un mesaj extrem de agresiv în mediul online, în care au amenințat că protestele vor continua și în perioada următoare dacă șefii nu-l aduc înapoi pe Rednic.

La fel cum s-a întâmplat și în zilele precedente, una dintre țintele galeriei dinamoviste a fost Bogdan Bălănescu, directorul general al echipei. 

„Sunt mulți printre noi care nu au crezut că-l vor putea ierta vreodată pe Rednic după penultima plecare a lui de la echipă. Apropierea lui de Medusa (n.r. - Anamaria Prodan) din anturajul Fcsb și transferul unui jucător în curtea adversă ne-au făcut să traducem totul ca «vânzare» în sensul unei trădări de neiertat.

Însă întoarcerea lui Rednic a adus împăcarea și a readus speranța că vom avea echipă. Când Rednic s-a întors la Dinamo și noi ne-am întors la Rednic.

Cel mai clar semn ca venirea lui la Dinamo era singura șansă a unei renașteri, a fost reacția furioasă a presei de palat. Toată presa a criticat venirea lui folosind cele mai josnice motive și repetând obositor aceleași mizerabile argumente. Disperarea presei că Rednic s-a întors, ne-a făcut să credem în el și mai mult.

Nimeni nu poate să indice un singur lucru «strâmb» făcut de Rednic în mandatul ăsta.

Singura lui vină este că am terminat pe locul 9, cu tribunele goale, cu jucători greu de motivat în playout, cu jucători din categoria liberi de contract,  cu șefi care i-au impus jucători (nu e singurul lucru de care s-a plâns antrenorul, dar e cel mai grav)

Nu el ne-a dus în playout.  A acceptat să vină într-o situație foarte critică pentru echipă. Noi, suporterii, nu am luat foc pentru locul 9. Nu asta e problema noastră. Problema este că cine nu-i recunoaște valoarea lui Mircea Rednic nu se pricepe la fotbal. Și tocmai asta îl deranjează pe purtătorul de hârtii și de cravată roșie: PRICEPEREA lui Rednic.

S-a ajuns prea departe! Să nu uităm că frații aia care dau 1 milion parcagiului și 2 milioane gardianului de la Poarta Albă, l-au mai impus pe Neagoe și pe la Chiajna...

Bălănele, vrei să mai rămâi la Dinamo? Te învățăm noi cum să faci, că tot te pricepi să sifonezi repede la presă... Ieși în față și spune așa: «Dacă Rednic nu revine la Dinamo, EU PLEC! » Iar dacă Rednic se întoarce, îți găsim noi un post de parcagiu, că tot îți curg balele după comisioanele lui Giovanni. Îți vom recunoaște un singur merit: Ai reușit să creezi emulația care va umple Arena Națională, pentru că ÎNTOARCEREA lui Rednic va însemna mai mult decât NEPLECAREA lui.

Luați aminte aici! Iureșul pe care îl vedeți acum e nimic față de ce va fi când îl vom lua de guler pe cei care au blocat construcția stadionului. De la Badea până la căpușele din CS Dinamo” mesaj PCH, pe Facebook

Vezi și: VIDEO+FOTO Ultrașii dinamoviști continuă protestele » Au fost acasă la Mircea Rednic, apoi la Bogdan Bălănescu: s-a lăsat cu injurii și amenințări!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (40)
2036290743290484
Ion Marin  •  16 Iunie 2019, 19:16

Bai BAIETI , nu va mai certati atata, adunati va intro asociatie dupa modelul legii sporturilor, puneti l pe Alexandru David presedinte, adunati bani de PE la toti suporterii dinamovisti , si cumparati impreuna cu Mircea REDNIC clubul de la Negoita, voi cu partea voastra minoritara, el cu partea lui de 51% si rezolvati problema , nu va mai certati pe la colturi si nu l mai blamati pe NEGOITA, PENTRU CA A SALVAT clubul din moarte clinica , altfel avea soarta Rapidului si a Stelei.Dupa care , puneti presiune pe BADEA SI PE MINISTERUL DE INTERNE , SA SE REZOLVE PROBLEMA STADIONULUI.Voi va certati, iar Rapid , Steaua si Becalu vor avea stadioane noi .ASTEA SUNT PROBLEMELE CARE DOR , STRINGENTE CARE TREBUIE REZOLVATE.Daca nu se va face stadionul inseamna ca nu se vrea, acolo unde a vrut Udrea , Boc , Dragnea si altii s au facut stadioane si pe camp, dar in inima Bucurestiului nu.Si mai inseamna ceva, cei care au puterea nu doresc ca toata suflarea dinamovista sa aiba un stadion nou .Dej si PCR , ne au facut UNUL, dar acum in mileniul III suntem umiliti din toate partile.Uniti va FRATILOR , pentru ca numai uniti vom invinge.Dupa ce aveti stadionul , il veti avea si pe MIRCEA LUCESCU IN CURTE.SUCCES!

dd.x
dd.x  •  07 Iunie 2019, 18:15

FOARTE BINE SPUS!

416035585491188
Dimache Gelu  •  06 Iunie 2019, 22:50

PT PAPAGALII CARE O ARD *** ***..ORICE *** ***.?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează