FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-0

Conflictul nu s-a stins: Steliano Filip nu l-a uitat pe Mircea Rednic

Dinamo și Sepsi au remizat, scor 0-0, în runda secundă a play-out-ului Ligii 1. Steliano Filip (27 de ani) nu l-a uitat pe fostul antrenor Mircea Rednic (59 de ani). +14   FOTO
Dinamo și Sepsi au remizat, scor 0-0, în runda secundă a play-out-ului Ligii 1. Steliano Filip (27 de ani) nu l-a uitat pe fostul antrenor Mircea Rednic (59 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 18:30 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 18:34

Dinamo și Sepsi au remizat, scor 0-0, în runda secundă a play-out-ului Ligii 1. Steliano Filip (27 de ani) nu l-a uitat pe fostul antrenor lui antrenor din „Ștefan cel Mare”, Mircea Rednic (59 de ani). 

Conflictul dintre Steliano Filip și Mircea Rednic nu s-a stins. Fotbalistul și-a amintit de fostul antrenor și după remiza cu Sepsi. 

Dinamo - Sepsi 0-0. Uhrin jr. l-a inventat pe „noul Bărcăuan” » Găselnița incredibilă prin care Dinamo a scăpat fără gol primit
DINAMO - SEPSI
Dinamo - Sepsi 0-0. Uhrin jr. l-a inventat pe „noul Bărcăuan” » Găselnița incredibilă prin care Dinamo a scăpat fără gol primit

Steliano Filip, după Dinamo - Sepsi 0-0

„Suferim, avem foarte mulți accidentați, jucători răciți. Este greu. Din păcate, nu am reușit niciodată să alcătuim un prim 11 și să jucăm două-trei meciuri așa. Sperăm ca după această pauză să ne revenim cu toții, să fie de bun augur și să începem să câștigăm. 

Vreau să salvăm Dinamno, iar din vară vedem ce va fi. Știți ce probleme au fost la echipa asta, puteam avea soarta celorlalte (n.r. Gaz Metan și Clinceni). Vreau să le mulțumesc și să îi felicit pe suporteri. Vedeți diferența față de celelalte echipe. Practic, ei au salvat-o. Sper să evităm și barajul”, a spus Steliano Filip, la Telekom Sport. 

Steliano Filip a evoluat astăzi în poziția de mijlocaș stânga și nu a ratat ocazia să trimită o „înțepătură” către Mircea Rednic. Fostul antrenor l-a exclus din lot tocmai din această cauză, motivând că Filip refuză să joace altceva decât fundaș stânga. 

„Joc mijlocaș stânga, am jucat și mijocaș central, în ciuda a ceea ce au spus alții. Eu am spus că joc unde îmi cere antrenorul. Dacă Mister a avut nevoie de mine ca mijlocaș, am jucat acolo. Mă bucur că am rezistat un meci întreg”.

VIDEO Alexandru Răuță, declarații despre situația de la Dinamo: „Nu mai contează ce a pățit Clinceni, trebuie să ne vedem de jocul nostru”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Un fost internațional, revoltat de strategia de la CFR Cluj: „Ce se întâmplă acolo e bătaie de joc!”

UPDATE Invitat special la inaugurarea arenei din Giulești: „Ne onorează că a acceptat invitația!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
137729076992236
Conache Pavel  •  21 Martie 2022, 05:31

Acest pseudo-fotbalist devine din ce in ce mai penibil, se ocupa cu orice mai putin cu ftbalul.

vasileroaita
vasileroaita  •  20 Martie 2022, 19:35

Puricele contra elefantului... Desi *** Steliano mai are pana sa ajunga la rangul de purice...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează