FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-DUNĂREA 2-0

Steliano Filip nici nu mai vrea să audă de Dinamo: „Este problema lor”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 22:59

Fostul jucător a lui Dinamo, Steliano Filip (24 de ani) evoluează acum pentru Dunărea Călărași și pare să fie deranjat când vine vorba despre fosta sa echipă din „Ștefan cel Mare”, care l-a învins cu 2-0 în primul meci din play-out.

„Este problema lui Dinamo ce se întâmplă aici. Nu vreau să vorbesc despre subiectul acesta. Le doresc baftă, este problema lor. Am văzut că sunt suporteri care mă înjură, dar eu cred că am făcut multe alături de Dinamo. Sunt și oameni care mă vor înapoi, dar și care mă înjură. Asta este, eu acum sunt la Dunărea și mă gândesc doar la echipa mea” a declarat Filip după meciul dintre Dinamo și Dunărea, scor final 2-0, pentru Digi Sport.

Steliano Filip a mai evoluat de-a lungul carierei pentru FCMU Baia Mare, Dinamo București și Hajduk Split. A fost în lotul României la EURO 2016 și are 7 apariții sub tricolor.

650.000 €este cota lui Steliano Filip conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  09 Martie 2019, 13:00

Nu crezi măi Stelu ca mai bine te transferi la fc5b, echipa pentru care ai jucat in toate meciurile directe? Stai linistit ca nici Dinamo nu vrea sa auda de tine.

balauru48
balauru48  •  09 Martie 2019, 12:32

Dinamo nu vrea sa mai audă de Steliano! :))

chris_bu67
chris_bu67  •  09 Martie 2019, 10:01

A evoluat la Hajduk Split?Când,pe ce post?La echipa de fotbal?Nu pot să cred așa ceva!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează