FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Steliștii au trecut peste deziluzia din sezonul trecut: "Am luat-o de la capăt, nu ne mai gândim la asta"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 12:40

Romario Benzar, fundașul dreapta al celor de la FCSB, a vorbit la conferința de azi despre duelul cu Poli Iași de duminică, din etapa a treia a Ligii 1. Iașiul e echipa care a învins-o pe FCSB în play-off-ul sezonului trecut, 1-0, în meciul care s-a dovedit decisiv în pierderea titlului. 

"Ne așteaptă un meci greu, Poli e o echipă bună, cu un antrenor bun. Avem mare nevoie de cele 3 puncte. I-am urmărit pe cei de la Iași, și-au mai întărit echipa. Noi trebuie să ne facem jocul pentru a câștiga meciul.

Am pierdut campionatul la Iași, dar am luat-o de la capăt. Nu ne gândim la ceea ce a fost în sezonul trecut", a mărturisit fundașul dreapta de 26 de ani. 

Romario Benzar a vorbit și despre fratele său, Daniel (20 de ani), cel care a înscris cu Rudar Velenje, dar care ar putea fi împrumutat din nou la FC Voluntari.

"Mă bucur pentru fratele meu că a marcat cu Rudar, dar conducerea decide ce se va întâmpla cu el. Va fi un pas înainte dacă pleacă la Voluntari, trebuie să joace mai mult", a spus Romario Benzar, la conferința de presă care a avut loc azi, la Berceni. 

"Cu Dinamo am jucat bine, dar am avut probleme în defensivă, am pierdut victoria pe greșelile individuale. Trebuie să ne axăm și pe campionat, apoi vom vedea ce va fi cu Hajduk" Romario Benzar

Vezi și: A venit înlocuitorul lui Alibec! Nicolae Dică a anunțat că atacantul a semnat cu FCSB: "Am mare încredere în el! Poate evolua ca număr 9 și număr 10" » Ce transfer mai vrea

  • FCSB - Poli Iași se joacă duminică de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  04 August 2018, 19:30

Scoteti titlul mincinos si populist cu stelistii! Astia nu sunt decat fcsb, echipa infractorilor eliberati conditionat si care activeaza ilegal pe prima scena fotbalistica!

107655353408161
Nicusor Potop  •  04 August 2018, 17:41

Fcsbistii, ***! Nu-ți place cum suna?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează