FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A venit înlocuitorul lui Alibec! Nicolae Dică a anunțat că atacantul a semnat cu FCSB: "Am mare încredere în el! Poate evolua ca număr 9 și număr 10" » Ce transfer mai vrea

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 12:33

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a anunțat că atacantul Raul Rusescu, 30 de ani, a semnat cu echipa roș-albastră și spune că are încredere în el.

"Rusescu a mai fost la această echipă și știe ce se cere aici. Are mare experiență și a avut evoluții bune. Sper să aibă jocuri bune, așa cum a avut în trecut. Am mare încredere în el. Îl cunosc bine. Am mare încredere că ne poate ajuta. Ruse poate juca și număr 10, și număr 9. În Turcia a jucat număr 9. El a demonstrat că are valoare când a venit prima dată la Steaua. Important este să arate pe teren că este jucător de valoare.

De semnat se ocupă conducerea. Am vorbit cu el și mi-a zis că a făcut pregătire. Nu este 100%, dar vom încerca să-l introducem cât mai repede. Avem nevoie de un jucător ca Rusescu. Putem să-l punem pe lista UEFA, dar după antrenamente vom vedea ce va fi.

Gnohere nu trebuie să se supere. Să înțeleagă că este concurență. Trebuie să își dea silința. Asta e bine pentru echipă. Dacă mai aduce un atacant, va fi foarte bine. Dar acum ne interesează un fundaș central", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă de dinaintea meciului FCSB - Poli Iași, de duminică, ora 21:00.

Din iunie 2017 până în prezent, Raul Rusescu a prins doar 2 meciuri, ambele la echipa secundă a lui Osmanlispor Atacantul a jucat la FCSB în perioadele 2011-2013 și 2014-2015, cucerind două titluri de campion și o Cupă a României. A mai evoluat la Unirea Urziceni, Sevilla și Braga.

300.000 €este cota actuală a lui Rusescu, potrivit transfermarkt. El valora nu mai puțin de 4,3 milioane de euro în 2013!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
alexpescaru
alexpescaru  •  04 August 2018, 22:00
Postat de daweirl pe 04 August 2018, 13:59

Cand te vad atat de prost ma prinde rusinea...

Singura dată când vezi un prost e când te uiți în oglindă...

merace
merace  •  04 August 2018, 21:58

Acum am onservat ca Dica a zis "De semnat se ocupă conducerea. " Deci nu a confirmat ca s-a semnat ceva... Bre, cand o sa invatati sa nu mai lansati zvonuri de transfer pana nu se semneaza oficial?!

merace
merace  •  04 August 2018, 21:56

Probabil Gigi e foarte multumit de banii luati pe Rusescu cand l-a dat. Acum il aduce inapoi din oarece simpatie si/sau recunostinta, si cu speranta ca experienta lui va ajuta celor mai tineri. Sa vedem daca va fi cu folos pentru FCSB!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează