FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO

Steliștii fac scandal după ce s-a schimbat programul în Liga 1: "LPF e pro Dinamo"

Chiar dacă au pierdut cu 4-1 în tur, steliștii sunt convinși că se pot califica în finala Cupei Ligii
Chiar dacă au pierdut cu 4-1 în tur, steliștii sunt convinși că se pot califica în finala Cupei Ligii

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2017 00:00

Oficialii vicecampioanei au făcut scandal după ce Liga a schimbat programarea etapei a 25-a și i-a oferit rivalei Dinamo o zi în plus de odihnă înaintea returului din Cupa Ligii.

Steaua trebuia să joace sâmbătă seară la Mediaș, iar Dinamo la București, cu Craiova pe Arena Națională duminică. Doar că după doar câteva zile, Liga a schimbat programările făcute pentru etapa din week-endul ce urmează.

Motivul? "Una dintre televiziunile deținătoare de drepturi a cerut ca partida dintre Dinamo și FC Botoșani din etapa a 24-a să nu se joace duminică, ci abia luni, 20 februarie. Ca să accepte, cei din Ștefan cel Mare au cerut să evolueze contra oltenilor sâmbătă, în loc de duminică", spun sursele ziarului.

Oficialii Ligii au fost de acord cu cerința dinamoviștilor și au mutat meciul cu Craiova sâmbătă seară, iar pe Steaua au obligat-o să joace la Mediaș duminică de la 20:30. Moment în care steliștii au făcut un adevărat scandal!

"Nu e deloc normal ca noi să jucăm duminică seară la Mediaș, să ajungem luni la București, ziua fiind pierdută complet, și doar marți să ne putem pregăti pentru meciul retur cu Dinamo din Cupa Ligii. Cei care au făcut o asemenea programare nu au niciun pic de respect față de noi", dezvăluie steliștii.

Aceștia continuă: "Cei de la Ligă au făcut o programare foarte proastă care o favorizează pe față pe Dinamo! Terminați cu mizeriile și respectați-ne! Dinamo joacă la București, are trei zile de pregătire înaintea meciului cu noi. Dinamoviştii duminică stau relaxați, noi jucăm la Mediaș, ei luni fac antrenamente fără probleme, în timp ce noi ne întoarcem din deplasare. Au două zile în plus de pregătire! Nu e deloc normal ce se întâmplă. Dacă e un meci important, să fim tratați la fel, nu să fim luați la mișto!".

Steaua - Dinamo se va juca pe Arena Națională pe 1 martie, de la ora 20:00, vicecampioana având o misiune grea, de a întoarce de la 4-1, pentru a spera în calificarea în finala Cupei Ligii.

2ediții de Cupa Ligii s-au jucat până în prezent, ambele fiind câștigate de Steaua: 3-0 cu Pandurii în 2015 și 2-1 cu Chiajna în 2016

4ani și jumătate au trecut de la ultimul trofeu pe care l-au câștigat cei de la Dinamo, Supercupa României, trofeu adjudecat în 2012

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (150)
zecs93
zecs93  •  24 Februarie 2017, 23:58
Postat de dinamo_fan pe 24 Februarie 2017, 11:26

dar nu puteti sa faceti asta la miting maine, sa luati pancardele cu "trantiti meciul cu medias, faceti ce spune becali" ??

nu ca maine ploua si le intra apa in galosi !!! :))))

zecs93
zecs93  •  24 Februarie 2017, 23:52
Postat de bakunin pe 24 Februarie 2017, 10:40

Era un personaj din seria Mortal Kombat...Sub Zero, ti-l amintesti? :P

ala de ingheta pe toata lumea :)))) da cum sa nu !!!

zecs93
zecs93  •  24 Februarie 2017, 23:28

tupeu pe fcsbisti astea, dar noi sezonu trecut cand jucam la 2 zile distanta nu a mai facut nimeni scandal , huaaa !!!

Vezi toate comentariile (150)
Comentează