FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steliştii îşi iau apărarea între ei: "Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala merită să meargă la mai bine"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 07:01

Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala au semnat în această pauză competiţională contracte cu Al Ittihad şi cel mai probabil cei doi fotbalişti vor părăsi formaţia din Ghencea în vara acestui an.

Claudiu Keşeru, golgheterul Stelei, consideră că va fi greu de găsit înlocuitori pentru cei doi şi se bucură că aceştia vor merge la un salariu mai bun.

"Sînt doi jucători excepţionali (n.r. Sînmărtean şi Szukala). Le doresc să li se întîmple lucruri bune. Depinde de club dacă vor merge din vară sau de acum. Dar cei doi merită să meargă la mai bine. Vor fi greu de înlocuit. Dar cu siguranţă vor fi aduşi jucători care îşi vor demonstra valoarea", a spus Claudiu Keşeru pentru Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
catalin_cj
catalin_cj  •  09 Ianuarie 2015, 08:42

11 din primele 13 articole sunt despre fcsb gazde. nu ma deranjeaza faptul acesta dar ma deranjeaza ca din cele 11 articole scrise daca faceati unul si tot nu era de un articol consistent si profesional. mancati paine cam degeaba pe acolo oamenilor cu laptop. jurnalisti nu sunteti in nici un caz. oare la gsp si la prosport nu se fac trieri la angajare? e pe principiul primul venit primul angajat?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează