FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - RAPID 0-0

Steliştii nu renunţă: se vor adresa Comisiei de Recurs ca să-i suspende pe Coman, Rui Duarte şi Pancu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 21:52

Deşi Comisia de Disciplină a respins apelul Stelei ca neîntemeiat pentru suspendarea lui Dani Coman, Rui Duarte şi Daniel Pancu, oficialii Stelei nu se lasă şi au pornit o nouă acţiune împotriva celor trei jucători rapidişti.

Preşedintele Valeriu Argăseală a declarat că Steaua se va adresa Comisiei de Recurs pentru suspendarea celor trei, dar va face recurs şi la suspendarea lui Prepeliţă, care este nevoit să stea trei etape pe tuşă.

"Pe cei trei care au primit cartonaşe roşii i-au suspendat cîte trei etape, dar restul, pentru care noi am făcut plîngere, nu. Memoriul nostru a fost respins, dar noi vom face recurs. Este atît de evident ce s-a întîmplat acolo, încît nu cred că la Comisia de Recurs nu ni se va da dreptate", a spus Argăseală după şedinţa Comisiei de Disciplină, citat de Mediafax.

Vicepreşedintele Comisiei de Disciplină, Florin Gîtejan, a explicat decizia.

"Am respins plîngerea celor de la Steaua pentru că ne-am uitat în regulament şi am văzut că arbitrii au fost de faţă la acel incident. Ei au cîntărit dacă au fost sau nu abateri grave, iar noi nu putem să ne substituim arbitrilor. Tudor era la doi metri de incident, iar un alt arbitru era exact în mijlocul jucătorilor şi încerca să-i despartă. Au văzut clar ce s-a întâmplat, iar în raport au scris doar de Prepeliţă şi Alexa. Mai departe, dacă CCA va considera că Tudor a greşit este treaba lor să-l sancţioneze", a spus Florin Gîtejan după şedinţa Comisiei de Disciplină.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (14)
mihai7676
mihai7676  •  27 Octombrie 2011, 00:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

daca si Duarte asta al tau e vreun fat-frumos..... mai bine las-o asa, nu-l mai pupati in fund, ca i se rupe de echipa voastra, v-a aratat-o de atatea ori.... si treaba cu fetitele...dupa imagini...."miss Duarte"

mihai7676
mihai7676  •  27 Octombrie 2011, 00:01
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

aaaa, si daca tot ne luam la misto, poate ca nu mai stim sa castigam.....asa o fi....da' cine v-a scos din cupa anul trecut??? sa nu mai spun ca o sa traiti toata viata cu frustrarea rezultatului din cupa UEFA.....asa ca....

velez
velez  •  26 Octombrie 2011, 23:55
Postat de pancone51 pe 26 Octombrie 2011, 22:09

cata nesimtire ,cat tupeu ,ce obraznici stelistii,ei provoaca scandalul eicacati ei cu gura mare,oi proaste care nu gandesc ca D. Coman este si cu mana paradita si sa-i mai dea si suspendare, cata imbecilitate laoi, si boul de cocostarc care nu stie de ce a fost suspendat(culmea culmilor) ptr el argatu face recurs , obraz gros trebuie sa aveti cu asemenea atitidine, lasa ca va aranjeaza Timisoara ,cacarezelor!

populatia romania 70 la suta cocalari=toti st fani cu steaua ...tara de prosti:)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează