FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii sînt aduşi cu picioarele pe pămînt: "Au cîştigat titlul într-un campionat foarte slab"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 06 mai 2013 19:33

Steliştii au început petrecerile în cinstea cîştigării titlului cu numărul 24 şi îşi fac acum planuri pentru Liga Campionilor.

Antrenorul care a cucerit cu Steaua Cupa Campionilor în 1986, Emeric Ienei, spune că roş-albaştrii au cîştigat titlul în faţa unor contracandidate foarte slabe şi n-ar trebui să exagereze cu petrecerile.

“Eu zic că este puţin prea mult. S-a cîştigat un titlu într-un campionat foarte slab. Steaua a meritat să cîştige campionatul, a crescut mult şi ca valoare morală. Nu concurează mai mult de 4-5 echipe la cîştigarea titlului.

S-a exagerat performanţa Stelei cu nişte echipe care nu contează în Europa. Şi la eliminarea Ajax-ului s-a exagerat puţin.

E bine pentru Steaua dacă celelalte echipe nu se întăresc, e bine pentru că poate cîştiga trofee, dar nu e bine pentru meciurile din Europa. Dacă nu ai cu cine să te antrenezi nu poţi face faţă în Europa", a spus Ienei la Sport Total fm.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (170)
eyeswideopen
eyeswideopen  •  07 Mai 2013, 15:33

Atât timp cât omul ăsta a câştigat o finală de Cupa Campionilor, poate spune ce vrea el despre actuala echipă şi despre fotbal în general. Aşa că suporterii becalizaţi sunt rugaţi să plece capul şi să tacă, pentru că echipa '86 "omora" la rândul ei campionate, şi nu pentu un an. Staţi să vedem ce va fi la anul pentru că după declaraţiile ciobanului cu privire la cele multe milioane care vor veni pentru o calificare, tare mi-e că ne-am îmbătat cu apă rece şi că iar nu va investi nimic şi ne vom zbate doar pentru un loc în Europa la anul.

toni75
toni75  •  07 Mai 2013, 15:02

Campionatul e acelasi STEAUA e foarte puternica frustratilor...muriti de ciuda!!!

adrian84
adrian84  •  07 Mai 2013, 10:17
Postat de buerebuistas pe 07 Mai 2013, 00:54

Observ ca Legenda Stelei Emeric Ienei continua cu micile "rautacisme" si intepaturi , reamintesc celor ce au uitat ce a facut Steaua in Europa League in anul acesta competitional : a invins campioana Danemarcei , campioana Norvegiei , egal cu un club de traditie din Germania , a terminat pe locul 1 in grupa de Europa League , a invins campioana Olandei , scor general Steaua 4 - 2 Ajax Amsterdam , a invins campioana Angliei si actuala castigatoare a Ligii Campionilor si a fost eliminata de aceasta , scorul general dupa cele 2 meciuri eliminatorii fiind Steaua 2 - 3 Chelsea , probabil cea care va castiga Europa League pe 15 Mai

Nu recurge la intepaturi, doar spune adevarul. De ce sa ne imbatam cu apa rece? Tot ce a spus Jenei este adevarul pur, realitatea. Dar, ce contributii a avut el la Steaua ca sa fie crezut? Doar ca a castigat CCE si cateva trofee interne inseamna ca trebuie sa i se dea crezare? Doamne fereste, nu. Trebuie crezut managerul ala cu chip si caracter de femeie, care vorbeste mult si prost. A mai anuntat el hegemonia Stelei si s-a ales praful de tot si tot asa, ingamfat, cu gura aia stramba a lui, aproape plangand.

Vezi toate comentariile (170)
Comentează