LIGA 1  ·  STEAUA

Steliştii spun la revedere antrenamentelor » Meciuri nonstop!

Roş-albaştrii se bucură că vor juca des: +5 FOTO
Roş-albaştrii se bucură că vor juca des: "Decît cîte 2-3 antrenamente pe zi, mai bine un joc la 3 zile" Foto: Gabriela Arsenie

Articol de — Duminica, 27 Martie 2011, 00:00

Cîrţu nu mai are timp să schimbe jocul Stelei, fiindcă urmează o lună şi jumătate cu jocuri din trei în trei zile

Perioada următoare poate să fie cea mai plăcută din întreg sezonul pentru jucătorii din Ghencea. Fiindcă au scăpat de antrenamentele grele. În aprilie îi aşteaptă doar meciuri oficiale, refacere în urma acestora şi pregătire uşoară. Singurul care pierde e Sorin Cîrţu. Abia a preluat echipa şi nu prea are ocazia de a influenţa în vreun fel jocul roş-albaştrilor, în lipsa şedinţelor de pregătire.

Pînă pe 30 aprilie, pauza cea mai lungă dintre două partide ale Stelei va fi de patru zile! Cel mai des, Nicoliţă şi colegii săi joacă din trei în trei zile, în condiţiile în care aprilie e şi luna care va da verdictul sezonului pentru trupa din Ghencea.

Cele 9 meciuri pe care le au de disputat în campionat vor arăta dacă "militarii" mai pot spera la locul al doilea, care duce în barajul pentru Liga Campionilor. Iar turul semifinalei cu FC Braşov, din Cupa României, poate fi hotărîtor pentru Cîrţu. Antrenorul va continua şi din vară în Ghencea numai dacă pune mîna pe trofeu.

26 de jucători sînt în lotul primei echipe a Stelei, cel mai numeros efectiv al unei echipe din Liga 1

348906-programul-incarcat-al-stelei-730x323.jpg

Vezi mai jos poze de la amicalul Stelei cu Dacia Chişinău!Ne protejează sau nu mănușile de COVID? Demonstrația unei asistente: „Nu sunt deloc conștienți„

Libertatea

Comentarii (2)

iulianmirela  •  27 Martie 2011, 11:18

Domnul Lita" are doua probleme: 1. este cel mai bun antrenor dintre toti soferii! 2. este cel mai bun sofer dintre toti antrenorii! In rest totul e OK! V-as ruga sa-l intrebati pe dl Lita pe ce post uri a pus jucatorii amintiti mai sus, si apoi mai vorbim de rezultatele echipei. Din trei mijlocasi intrati in teren la acest meci NICIUNUL nu a jucat mijlocas... Mai avea sa puna portarul varf si revolutiona fotbalul romanesc!!!

berbecali  •  27 Martie 2011, 11:04

haideti sa ne intoarcem la oile noastre, caci bosnia, albania sau belarus sunt prea puternice pt noi

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1